Muziek | Favoriete muziek van het moment II

Nu ik weer naar school ga luister ik een stuk meer muziek. Ik ben tenslotte bijna twee uur onderweg dus dan kan je heel veel luisteren. Op het moment heb ik een aantal favoriete liedjes en ik dacht dat het wel leuk was om ze met je te delen, misschien vind jij er ook wel een paar nieuwe tussen. 

Hills and valleys – Tauren Wells

Dit nummer hoorde ik voor het eerst op Groot Nieuws Radio een paar weken geleden. Daarna heb ik hem opgezocht op Spotify en vanaf toen luister ik hem bijna non-stop. Hij kwam op het juiste moment (gedoe op school) en heeft me echt heel erg bemoedigt. En dat doet het nummer nog steeds. Ik wil altijd heel hard meezingen als ik dit liedje luister.

Even if – MERCYMe

Dit liedje leerde ik kennen door Mirjam nadat zij er een blogje over had geschreven. Ik had hem al eerder geluisterd maar nu afgelopen week luisterde ik heel bewust naar het nummer en sindsdien staat hij op repeat. Ik ben altijd al iemand geweest die geraakt en bemoedigt wordt door muziek en ook op het moment is dat weer zo. Ik krijg er altijd heel veel rust door.

I’ll follow – Mike Lee

Ook dit liedje hoorde ik op Groot Nieuws Radio. Ik ben iemand die heel snel een deuntje kent en vaak na een keer een liedje te hebben gehoord het liedje al een heel stuk kent. Bij dit nummer werd ik gepakt door het deuntje en toen ik later de lyrics bekeek werd ik ook heel blij. Dus ook dit liedje staat in mijn favorieten.

For the one – Jenn Johnson

De eerste week dat dit nummer uitkwam stond hij altijd op repeat. Het was op een gegeven moment zo erg dat iedereen hier thuis het deuntje aan het neuriën was (oeps). Nu luister ik hem wat minder want hij staat helaas niet op Spotify maar nog steeds een grote favoriet.

Heal our land – Kari jobe

Het nieuwe album van Kari Jobe is echt prachtig en ik vind het eigenlijk moeilijk om een nummer echt als favoriet te kiezen. Maar dit nummer samen met The cause of Christ zijn wel mijn favoriete nummers van dit album.

Be lifted High – Elevation worship

Dit nummer vond ik op Spotify in een lijst met allemaal christelijke nummers. Ik kende het hele concept niet maar ze hebben hele mooi liedjes. Dit is mijn favoriet op dit moment. Maar voor de Pasen hebben ze ook het prachtige nummer Resurrecting en die luister ik ook heel veel. En nog leuker, ze hebben net een nieuw album, maar daar moet ik nog wat nummers op ontdekken.

Dat waren een paar van mijn favoriete liedjes van dit moment. Bij mij verandert dat altijd heel snel want als ik weer een nieuw liedje hoor wat ik mooi vind staat dat weer een paar dagen op repeat. Op Spotify heb ik een lijst waar altijd nieuwe liedjes bijkomen en die steeds groter wordt. Ondertussen staan er meer dan 90 liedjes in maar meestal luister ik alleen de laatste 10 liedjes. Af en toe zet ik de lijst op shuffle en dan ontdek ik weer een paar oudere nummers en dat is ook wel leuk. Zo weet ik wel wat mijn favoriete liedjes waren 🙂

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete liedje van het moment, laat je het me weten in de comments?