Bucketlist | Terugblik zomer 2016

summerbucketlist, zomer, bucketlist, lijst, lifewithanchors

Vandaag is het officieel herfst dus is het tijd om terug te kijken hoe het me is afgegaan met mijn zomer bucketlist. 

  1. Naaien: De stof die ik had liggen voor een jurk heb ik gebruikt. En ik heb er een jurk van gemaakt.

zomerbucketlist, bucketlist, zomer, lijst, lifewithanchors

2. Zonsopgang en -ondergang bekijken: Zonsondergangen heb ik heel wat keren gezien. Toen ik op vakantie was heb ik er aantal mogen bewonderen en ook later heb ik er een aantal gezien. Een zonsopgang heb ik helaas niet echt gezien tenzij je de halve zonsopgangen van de afgelopen week meetelt.

zomerbucketlist, bucketlist, zomer, lifewithanchors

3 Timelapse maken van zonsondergang: Ik heb geen timelapse gemaakt. Ik heb op vakantie wel een stukje gefilmd maar daar verder nog niet naar gekeken. Als ik die misschien versneld afspeel krijg je misschien nog wel een stukje timelapse,

4. Outfit foto’s maken: Niet zo vaak als ik had gewild maar ik heb er een op de foto gezet! En die foto’s waren goed gelukt.

zomerbucketlist, bucketlist, zomer, lifewithanchors

5 15+ boeken lezen: Het is me niet gelukt om meer dan 15 boeken te lezen over de hele zomer. Blijkbaar heb ik toch minder tijd gehad om te lezen. Ik kom er wel dicht bij in de buurt want ik heb in totaal 12 boeken gelezen.

zomerbucketlist, bucketlist, zomer, lifewithachors

6 Camera leren instellen: Dit kan ik bijna. Ik heb heel veel geoefend met het instellen van mijn camera en ben echt een heel stuk verder dan begin van de zomer. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee want dat betekent gewoon dat ik veel meer kan en me in bepaalde dingen echt kan gaan ontwikkelen!

zomerbucketlist, bucketlist, zomer, lifewithanchors

7 Minimaal 2x in de week mijn wekker niet zetten: Euh in de weken dat ik thuis was en niks te doen had is het me volgens mij wel gelukt. Maar vaak was ik alsnog vroeg wakker want ja, je bent een ochtendmens of niet.

8. Journal bijhouden: finaal mislukt! Ik heb het eigenlijk niet eens geprobeerd.

9. Verdiepen in Bullet Journal: Ik heb me er heel veel in verdiept en ben er zelfs aan begonnen! De blog staat op de lijst om geschreven te worden!

10 Werken aan mijn blog: Ik had een aantal plannen maar daar heb ik geen tijd voor gehad. Eind oktober bestaat mijn blog 1 jaar en ik van plan om daarvoor wel van plan om een aantal veranderingen aan te brengen. Ik ben wel gewoon doorgegaan met bloggen!

Dat was mijn terugblik op zomer 2016! Voor aankomende vrijdag heb ik mijn herfst bucketlist op de planning staan dus kom zeker dan even terug!