Update lente bucketlist

lente, bucketlist, update, blijheid, bloesem, fotografie, foto's, foto, camera, canon, lifewithpictures, picture, pictures, photography

Eind maart schreef ik mijn lente bucketlist. Nu zijn we al halverwege mei en ik dacht dat het wel tijd was om een update te geven hoe het tot nu toe gaat met die bucketlist. De bedoeling van die lijst was dat ik deze lente bepaalde dingen echt graag wilde gaan doen om optimaal van mijn lente te genieten. 

 • Slaapkamer een lenteschoonmaak/opruiming geven –  Tot nu toe heb ik me nog niet echt bezig gehouden met het houden van een grote schoonmaak en opruiming. Deze week dacht ik er weer aan, omdat ik graag wil gaan minimaliseren dus ik hoop dat ik snel een zaterdag kan inplannen om hier aan te beginnen.
 • Dankbaarheidslijstje bijhouden –  In januari was ik lekker bezig met het schrijven van mijn 1000 maal dankbaarheid maar de afgelopen maanden is het volledig aan me voorbij gegaan. Ik moet toch mijn boekje maar weer tevoorschijn halen.
 • Foto’s maken van bloesem – Het is me gelukt dit jaar! Je hebt de foto’s waarschijnlijk wel verschillende keren voorbij zien komen op mijn blog. Ik ben ook heel blij met het resultaat.
 • Hardlopen om 7 uur in de ochtend – Telt 07:30 uur ook? Ik ben er achter gekomen dat in de ochtend sporten niet helemaal mijn ding is. Hoewel ik een ochtendmens ben functioneert mijn lichaam heel slecht op de vroege ochtend. Maar ik heb het geprobeerd en als het nodig is, ga ik gerust weer een keer heel vroeg hardlopen.
 • Een dagje naar een nieuwe stad – Nog niet gedaan. Ik heb de afgelopen tijd opeens super druk gekregen en heb nog niet echt een dag er tussen kunnen proppen om een stad te bezoeken. Maar ik wil nog steeds heel erg graag!
 • Een bezoek aan het strand – Ook deze kan ik jammer genoeg nog niet afstrepen. Ik hoop nog te gaan en misschien kan ik het wel combineren met degene van hierboven.
 • Een stuk fietsen – Fietsen is niet mijn sterkste punt. Ik heb het jaren gedaan maar het kost me vaak ontzettend veel energie. En ik vind fietsen leuk als het lekker weer is, maar warm weer kost me ook veel energie. Niet echt een top combinatie dus. Maar gelukkig fiets ik wel regelmatig korte stukjes en daar houd ik het voorlopig dan ook maar bij.
 • Buiten een boek lezen –  Nou die heb ik al in de pocket. Ik heb heel wat keren met dat lekkere weer buiten gezeten met mijn boek.
 • Buiten lunchen – Met dat lekkere weer van de afgelopen weken is dat erg goed gelukt. Echt heel fijn om weer buiten te kunnen eten en gelijk van het zonnetje te genieten.
 • Kleding uitzoeken en weggeven – Ik heb nog niet eens de kans gezien om mijn zomerkleding in de kast te leggen, laat staan uit te zoeken. Misschien dat ik er morgen eens verandering in kan brengen want het wordt toch wel hoog tijd.
 • Nieuwe jurkjes en rokken naaien – Ik heb al wat stof liggen en er komt nog een bezoek naar de stoffenwinkel maar dat moet ik dus allemaal nog doen. Tijd waar ben je?!
 • Favoriete outfits fotograferen – Ik heb regelmatig foto’s genomen met mijn telefoon maar nog niet met mijn grote camera. Ook een leuk zaterdag klusje om outfits te gaan fotograferen.
 • Fotografie wandelingen maken –  Deze heb ik al heel wat keren gedaan. Ik heb mijn camera op mijn bureau liggen en regelmatig ga ik er op uit om een rondje te lopen en wat foto’s te gaan schieten. Super fijn om te doen.
 • Bloemen/plantje kopen – Ook deze kan ik van mijn lijstje afhalen. Ik vind het leuk om bloemen of een tak op mijn bureau te hebben dus ik wissel nog wel eens.
 • Kaarten maken en versturen – Deze heb ik tot nu toe ook gedaan. Ik heb veel kaartjes met kalligrafie gemaakt de afgelopen tijd en verstuurd. Mijn skills verbeteren en ontspannen. De ultieme combinatie.

Tot nu toe heb ik 7 dingen van mijn bucketlist af kunnen strepen. Niet zo heel slecht. Met die andere 8 hoop ik snel aan de slag te kunnen.

Eind juni geef ik jullie de laatste update van mijn bucketlist want dan is de lente officieel afgelopen!