Een nieuw begin

Voor de zoveelste keer begin ik aan deze blog. Het is iets wat ik maar voor me uit blijf schuiven en elke week weer op mijn to do lijst schrijf. Ik wil zo graag weer schrijven en ik mis het ook echt, maar op de een of andere manier kan ik me er toch niet toe zetten om deze blogpost af te schrijven en op publiceren te drukken. Vandaag een poging om alles weer een beetje op een rijtje te krijgen.

Het was hier stil, te stil naar mijn mening en had ik er een goede reden voor? Ik weet het niet. Ik had het druk en mijn gezondheid leek en lijkt nog niet heel veel vooruit te gaan. Er lijken alleen maar meer dingen te komen. In de afgelopen maanden heb ik niet alleen gedeald met pijn in mijn spieren, nee ik ben ook gediagnostiseerd met PCOS en ik blijk gruis in mijn galblaas te hebben wat op ongelukkige momenten heel veel pijn geeft. Niet echt ideaal dus.

De afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over wat ik eigenlijk echt wil met mijn blog. Ik vind schrijven ontzettend leuk maar op een gegeven moment leek het voor mij een verplichting te worden en dan gaat het leuke er vanaf. Ik had moeite met het bedenken van ideeën en had eigenlijk niet zo veel om over te schrijven. Toen ging de site waar ik normaal gesproken mijn foto’s op uploadde en vervolgens omzette naar mijn blog moeilijk doen en toen werd het allemaal wat te veel.

Nu bijna 4 maanden later wil ik de draad weer oppakken. Ik heb een leuke samenwerking aankomen en ik heb een aantal ideeën voor blogposts die ik graag wil schrijven. Ik ga het langzaam weer proberen op te pakken.

Er zullen waarschijnlijk wel een aantal dingen gaan veranderen. De wekelijkse life with pictures ga ik niet meer wekelijks doen maar wil ik maandelijks gaan doen. Op het begin van de maand een kleine recap op de afgelopen maand in de hoop dat het wat minder druk geeft voor mij en ik zo wat leukere dingen kan laten zien dan de standaard dingen die ik elke week laat zien.

Voor de rest ga ik het nog een beetje loslaten. Zoals ik al zei heb ik een aantal ideeën die ik wil uitwerken en waar ik mee aan de slag wil. De boekreviews zullen blijven, die vind ik namelijk veel te leuk om te doen. En verder zul je het gewoon moeten afwachten wat er voorbij gaat komen!

Ik hoop dat je me blijft volgen en lekker mee blijft lezen! En als je nog ideeen hebt voor blogposts laat het me gerust weten, want ik wil graag weten wat jullie graag lezen van mij!