Dankbaarheid | 24 juni

dankbaarheid, grateful, thankful, dankbaarheidslijstje, lijstje, lijst, lifewithanchors, persoonlijk

Het is al weer even geleden en dus vind ik het weer eens tijd voor een lijstje van dankbaarheid. Een lijstje waar ik de punten benoem waar ik dankbaar voor ben, wat me vrolijk maakt. Gewoon om wat positiviteit te brengen in deze wereld.

School: Ik zit midden in mijn leerperiode. Of te wel dagen van leren van 08:00 -17:00 uur. Maar het gaat heel goed! Ik heb een duidelijke planning en het lukt me elke keer om alles te doen wat ik wil.

Ontspanning: Na een lange dag leren vind ik het fijn om lekker thuis te zijn. Ontspannen op de bank met een film of bezig zijn met mijn blog. Echt heel fijn om de toetsstof achter me te laten en even ergens anders aan te denken.

Blog: Ik ben de laatste tijd heel erg blij met mijn blog. Ik zit vol met inspiratie, ideeën en plannen dat ik het niet eens meer bij kan houden. Sinds vorige week schrijf ik begin van de week mijn blogs en dat voelt heel erg fijn. Ik ben heel dankbaar voor jullie reacties en dat jullie elke keer mijn blogs lezen.

Plannen: Ina een periode vol met planningen die niet lukte, lukt het me nu opeens wel heel goed en heb ik er ontzettend veel plezier in om ze te maken. Ik ben me meer aan het verdiepen in The Bullet Journal. Een paar dingen ben ik al aan het toepassen maar ben van plan om me er nog meer in het verdiepen.

Boeken: In mijn pauze neem ik de tijd om een boek te lezen. Normaal gesproken deed ik dat ook in de bus maar ik gebruik nu die tijd om documenten te lezen maar dat halfuurtje op een dag dat ik wel lees vind ik het erg fijn.

Dat was mijn lijstje voor vandaag. Veel wat te maken heeft met school maar ik ben er dankbaar voor da tik het kan doen en dat het zo goed gaat.

Heb jij nog dingen waar je dankbaar voor bent?