Ik ben er weer!

I’m back! Na 2 weken op de caping te hebben gezeten en een week geen blogs online te hebben gehad ben ik er weer. Zaterdag tussen de middag ben ik thuis gekomen en was ik gesloopt. De nacht ervoor had ik 4 uurtjes geslapen en de vele inspanningen hadden me compleet gesloopt. ‘s Middags ben ik op bed gaan liggen en was ik binnen no time vertrokken voor 2,5 uur. ‘s Avonds ben ik weer ontzettend vroeg naar bed gegaan en had ik een nachtrust van 11 uur. Aan het eind van de middag was er de afsluitende campingdienst voor het seizoen en ‘s avonds lag ik weer vroeg in bed.

Op dit moment zit ik deze blog te typen in mijn pyjama en heb ik al weer een hele lijst met dingen die ik moet doen.Ik heb een fantastische tijd gehad en het is behoorlijk omschakelen naar het “normale” leven. Terug in het gezin in plaats van met het team, slapen in mijn eigen bed en op eens zijn er heel veel dingen weer beschikbaar. Daarnaast heb ik altijd even de tijd nodig om dingen los te laten en dus zit ik ook nog een beetje in mijn eigen wereldje.

Geen lange blog dus dit keer maar gewoon even een kort berichtje om te laten weten wat ik er weer ben. Ik heb zin om weer lekker te gaan bloggen en heb ook best wel een lijstje met dingen waar ik over wil gaan bloggen maar voor nu laat ik het even los. Ik heb sowieso voor vrijdag weer een blog en hoop vanaf volgende week weer helemaal back in business te zijn! Ik wens je een fijne week!