Jaaroverzicht 2015

Life with Anchors, jaaroverzicht, blogger, foto's

Een jaaroverzicht van 2015. Een jaaroverzicht over mijn blog wordt wat lastig aangezien ik pas een maand aan het bloggen ben maar ik wil jullie graag een overzicht geven van wat hoogtepunten uit het afgelopen jaar. Kijk mee wat ik allemaal zoal heb beleefd het afgelopen jaar!

Januari
Januari stond in het teken van het afronden van mijn training voor faalangst. Een training waarvan ik tot de dag van vandaag nog steeds baat bij heb. In januari ontmoette ik bijna alle bloggers van Huis van Belle bij de bloggersmeeting in Amsterdam. Er kwam een einde aan het grote project van het eerste semester en we sloten het onderzoek met een voldoende af. Na bijna een jaar te zijn gestopt begon ik ook weer heel rustig met het hardlopen.

Life with Anchor, jaaroverzicht, blogger, bloggers, foto's, nachtwacht

Februari
Februari begon met het opstarten van de mini-onderneming. Het volgende project van het semester. Samen met drie meiden van het vorige jaar stapten we in de wereld van vrouwelijke studenten en alles wat we daarbij tegenkwamen. Samen met twee andere vriendinnen die ik dat schooljaar heb leren kennen gingen we een dag naar Scheveningen en Den Haag en op dat moment merkte ik hoe goed ik me voel op het strand. Aan het eind van de maand ging ik naar Amsterdam nog even gebruik te maken dat ik gratis het Rijksmuseum in kon.

Maart
In maart vierde ik mijn 19e verjaardag. Het was ook de maand dat ik behoorlijk last had van vermoeidheid dus echt even een stapje terug moest nemen van alles wat er om mij heen gebeurde. Ik pakte een oude hobby weer op. Het schilderen. Voor onze mini-onderneming starten we een blog Olaf & June.

April
Na een moeilijke periode op school met heel veel college’s en heel veel vermoeidheid werd er met school besloten dat ik geen stage zou gaan lopen in het nieuwe schooljaar maar dat ik dat schooljaar me zou gaan richten dat ik alles af zou krijgen van het tweede jaar. Mijn andere blog laat ik helemaal in de steek en focus me volledig om de andere blog.

Life with Anchors, foto's, jaaroverzicht, Anna Laura Visser, blogger

Mei
Mei begon met het ontmoetingsweekend van Dabar. Een heel bijzonder weekend die me heel veel voorbereidde op het werk dat ik deze zomer zou gaan doen. Met Olaf&June gingen we op bedrijfsuitje naar Haarlem. Ook begon in Mei het allerlaatste blok van het schooljaar. Aan het einde van de maand ging ik met vriendinnen een dag naar Texel. Een van de leukste dagen van het jaar denk ik zomaar.

Juni
Het einde van het blok betekend heel veel studeren en omdat ik wat anders wilde proberen ging ik leren in de Universiteitsbibliotheek in Utrecht. Iets wat me super goed beviel en waar ik dus ook niet meer uit weg te slaan was. In Juni haalde ik eindelijk mijn Propedeuse en sloot ik het jaar toch nog redelijk af.

Life with Anchors, Anna Laura Visser, jaaroverzicht 2015, 2015, foto's, blogger, Dabar

Juli
Juli betekende vakantie. En niet zomaar een vakantie. Dat betekende dat ik twee weken Dabar ging doen op een camping bij mij in de buurt. Die weken waren zo bijzonder en ik vond het dan ook moeilijk om het weer los te laten.

Augustus
Na mijn dabarperiode ging ik gelijk door op vakantie met het gezin. Een weekje naar het zuiden van België. Ondanks dat ik ziek werd tijdens de vakantie en ik het moeilijk vond om de camping los te laten genoot ik van de vakantie, de zon en de rust. Na de vakantie was het alweer tijd voor een tentamen wat betekende dat ik weer veel in de bibliotheek te vinden was. Aan het einde van de maand ging ik nog een weekje naar een goede vriendin.

September
In september begon het nieuwe schooljaar. Omdat iedereen die ik kende van min studie op stage was voelde ik me af en toe behoorlijk alleen. Ik zat vaak hele dagen alleen op school opdrachten te maken maar het ging toch behoorlijk goed. In september begon ik ook al behoorlijk wat nieuwe ideeen te krijgen voor een nieuwe blog.

Life with Anchors, Anna Laura Visser, blogger, foto's, jaaroverzicht, 2015

Oktober
Oktober bestond uit heeel veel brainstormen over mijn nieuwe blog. Ik kwam op de naam, legde het domein vast en brainstormde met een vriendin. Halverwege de maand was het de jaarlijkse Belledag waar ik hielp als vrijwilliger. Aan het einde van de maand kreeg ik de gelegenheid om naar een Tedx evenement te gaan en die kans liet ik me niet aan me voorbij gaan.

November
November was de maand van het ontvangen van mijn Instaswap, ging ik weer een paar dagen naar mijn vriendin in het hoge noorden, na 10 maanden kwam mijn zus eindelijk weer thuis en hielp ik als vrijwilliger op de Open Doorsdag. Het eerste blok van het nieuwe jaar eindigde helaas niet helemaal zoals ik hoopte omdat ik een tentamen niet haalde maar ik ging wel weer vol frisse moed het nieuwe blok in. De laatste dag van November was heel erg bijzonder omdat Life with Anchors na maanden voorbereiding eindelijk gelanceerd kon worden!

December
In december was ik volop aan het bloggen, vierde ik sinterklaas met vriendinnen, was het kaarsjesavond en uiteraard vierde ik ook nog kerst.

Dit was mijn jaar! Hoe was jullie jaar en wat voor bijzondere dingen hebben jullie gedaan? Ik wens jullie bij deze ook heel goed en gezegende jaarwisseling!