Life update | Werk, heimwee & lockdown

De laatste update is alweer een tijdje geleden en er is ondertussen behoorlijk wat veranderd. Tijd dus om jullie weer eens bij te praten over mijn leven.

life with pictures, persoonlijk, anna laura, foto's, weekverslag, week 20, lifewithanchors

werk

Een van de grootste verandering in mijn leven de afgelopen maanden is dat ik aan het werk ben! Na heel veel sollicitaties en veel afwijzingen ontving ik op 12 november eindelijk goed nieuws. Ik was aangenomen! De vacature had ik via social media doorgekregen en hoewel het niet mijn voorkeur had qua plek besloot ik wel om te solliciteren. Je wist het natuurlijk nooit. Eind oktober had ik mijn gesprek en daarna had ik een proefopdracht gekregen.

De proefopdracht was behoorlijk uit mijn comfortzone en maar wel leuk om te doen en op de dag dat ik te horen kreeg dat ik ergens anders niet was aangenomen moest ik het inleveren. Daarna heb ik een klein poosje moeten wachten maar ik ontving op 12 november dus goed nieuws. Daarna heb ik nog twee weekjes vakantie gehad en heb ik Mirjam nog gezien en ben ik op 1 december begonnen!

Ik werk bij een Antilope Outdoor in Alblasserdam en werk daar voor 2 dagen in de week. Ik ben verantwoordelijk voor alle social media en voor de algemene communicatie van de winkel. Halverwege is de winkel natuurlijk dicht gegaan maar gelukkig hebben we een grote webwinkel die gewoon door blijft lopen. Mijn werk is dus gewoon gebleven en door de lockdown heb ik zelfs een heel leuk project op kunnen zetten en helemaal mogen uitvoeren en dat is heel leuk om te doen. Ik heb het echt heel erg naar mijn zin en zit er echt op mijn plek!

life with pictures, persoonlijk, anna laura, foto's, weekverslag, week 20, lifewithanchors

lockdown

Naast mijn werk heb ik op het moment genoeg andere bezigheden. Ik ben lekker bezig met mijn blog, bookstagram en sinds kort ook mijn YouTubekanaal. Verder lees ik lekker veel en maak ik heel veel wandelingen. Ik merk wel dat ik het steeds een beetje moeilijker begin te vinden, die hele lockdown. Ik ben altijd vrij gevoelig voor een winterdip rond januari/februari maar heb daar toch wel een beetje mijn trucjes voor om die maanden door te komen. Nu zijn die activiteiten niet echt mogelijk en ik mis het om met vriendinnen af te spreken, ergens koffie te drinken, tijd spenderen in de bibliotheek etc. Die winterdip begint dus nu wel een beetje te komen en dat vind ik wel lastig. Ik probeer dus zo veel mogelijk bezig te blijven en ik hoop en bid vooral dat het niet te lastig wordt allemaal.

au pair

heimwee

Tenslotte, volgens mij heb ik het op mijn blog al vaker hier over gehad maar ik heb behoorlijke heimwee (gehad) naar Engeland. Ik denk dat ik ondertussen al meer heimwee naar Engeland heb gehad dan toen ik daar was naar Nederland. Ik baal er van dat ik er niet naar toe kan en met mensen daar kan afspreken. Ook liggen er nog steeds wat spulletjes van mij die nog niet hier zijn gekomen omdat het niet meer in de dozen paste. En ik mis gewoon mijn leventje daar.

Verder gaat het dus hartstikke goed, heb ik het heel goed naar mijn zin op mijn werk en probeer ik vooral lekker bezig te blijven!

Hopelijk gaat met jou alles goed en kan je ook lekker bezig blijven!