Life with anchors 5 jaar!

Vandaag precies 5 jaar geleden kwam mijn eerste blogpost online hier op mijn stukje internet. Vandaag blik ik met je terug en kijken we natuurlijk ook even vooruit!

5-jaar, lifewithanchors, jubileum, blog, schrijven

terugblik

5 jaar geleden startte ik mijn blog met deze post. Ik was al een paar maanden bezig met het uitdenken van een nieuwe blog. Ik had een paar jaar een creatieve blog bijgehouden (wie herinnert die nog?), maar ik wilde graag over meer dingen schrijven. Ik wilde schrijven over dingen die ik leuk vond en waar ik blij van werd. En zo dacht ik een naam uit en maakte ik mijn eigen logo (mijn huidige logo). Ik las boeken en schreef een plan uit want ik wilde het graag goed uitgedacht hebben. Ik startte mijn blog en ik schreef 3 blogs in de week. Dat hield ik een jaar vol. Daarna werd het leven weer een stuk drukker en lukte het niet meer. Op een gegeven moment schreef ik alleen maar mijn weekoverzichtjes en ook dat stopte.

2018 werd het jaar dat ik steeds meer begon te lezen en ook begon te werken met een leesdoel. Ik liep op dat moment ook stage bij een uitgeverij en bedacht een nieuw soort blogje. Ik begon met het schrijven van mijn maandelijkse favoriete boeken blog. Tussendoor kwam er wel eens een recensie van een boek online. Zo veranderde mijn blog in een soort boekenblog. Ik wilde heel graag meer maar dat lukte niet echt. Tot december vorig jaar.

Ik zat in Engeland had best wel wat tijd over en had heel veel zin om weer lekker te gaan schrijven. Ik wilde heel graag schrijven over mijn tijd in Engeland en wilde gewoon weer graag wat meer delen. En dus besloot ik om vanaf 1 januari 2020 naar 2 blogs in de week te gaan. En dat doe ik dus nu alweer bijna een jaar. Ik heb nog een tijdje 3 blogs in de week gedaan maar dat werd op een gegeven moment toch weer een beetje veel en in augustus was het helemaal stil want ik nam even vakantie. En zo zijn we bij nu aanbeland.

5-jaar, lifewithanchors, jubileum, blog, schrijven

vooruitblik

Ik vind het nog steeds fantastisch om te schrijven. Heerlijk vind ik het elke keer weer om blogonderwerpen uit te denken en af en toe ontstaat er weer een nieuw concept. Ik kan er een stukje creativiteit in kwijt en ik kan schrijven over de dingen die ik leuk vind. De blogs voor december zijn al ruim uitgedacht en ook voor januari beginnen de onderwerpen alweer te komen. Ik vind de balans tussen schrijven over boeken en schrijven over heel veel verschillende onderwerpen echt heel erg leuk en dat past ook echt heel goed bij mij!

Ik zou wel heel graag iets aan mijn layout willen doen van mijn blog en dan vooral mijn logo. Ik denk wel dat het tijd is voor iets nieuws, even lekker opfrissen. En er is nog een heel lijstje met dingen die sowieso aangepast moeten worden. Maar dat komt wel!

Ik wil jou vanaf deze plek heel erg bedanken dat je mij volgt en mij blogs leest en af en toe een reactie achterlaat. Ik word altijd heel erg blij als ik zie dat er iemand de moeite heeft genomen om te reageren. Hopelijk kan ik nog lang voor jullie blijven schrijven!

Ik ben benieuwd, hoe lang volg jij mij al?