Life with pictures | Mooi weer & ziek

Toen ik ooit begon met bloggen deelde ik elke week met jullie een weekverslagje. Op een gegeven moment ben ik daar mee gestopt, maar toen ik een aantal weken geleden in Nederland was geweest heb ik voor jullie weer een weekverslagje gemaakt. Nu heb ik mij voorgenomen om het een keer in de maand te doen. Gewoon omdat ik het leuk vind om met jullie te delen wat ik doe en zo jullie een kijkje te geven in mijn leven hier! Deze week was een beetje een gekke week. Ik was op vrijdag wakker geworden met keelpijn en een nieuwe hoest en dat bleef de hele week met een aantal dagen dat het erger was. Ik kreeg ook verhoging/koorts en op dinsdag besloot ik dat ik beter kon uitzieken in plaats van doorwerken en dus had ik gevraagd voor een dag vrij. Uiteindelijk heb ik de rest van de week niet meer hoeven werken dus heel veel foto’s laten niet zien hoe mijn week er normaal gesproken uit ziet maar dat geeft niet!

weekverslag, lifewithpictures

Een vriendin uit de kerk kwam dit op zondag brengen. Wat lekkers op me op te vrolijken en een kaartje om mij een hart onder de riem te steken.

weekverslag, lifewithpictures

Mijn gastgezin heeft sinds twee weken een jaarabonnement op Disney+ en ik kreeg de inloggegevens zodat ik ook op mijn laptop kan kijken. Eenmaal ingelogd bleek dat The Sound of Music er op stond en daar werd ik heel blij van. Dus de eerste paar dagen van de week keek ik elke keer een klein stukje.

weekverslag, lifewithpictures

De kinderen hebben op het moment vakantie en hebben nu niet echt een schema. Toch wilde ik wel graag met ze knutselen dus deden we een knutsel die met Palmpasen te maken had.

weekverslag, lifewithpictures

De eerste keer blote benen van het jaar! De kinderen waren buiten aan het spelen en ik zat in de zon en het was opeens zo ontzettend warm. Dus snel omgekleed naar kleding die wat meer paste bij het weer. Op moment van schrijven is de temperatuur weer flink gezakt en heb ik weer lange mouwen en een panty aan maar het waren een paar fijne dagen.

weekverslag, lifewithpictures

Tussen de middag heb ik sinds de kinderen thuis zijn 1,5 uur tijd voor mezelf en dinsdag besteedde ik die tijd onder andere aan het schrijven van mijn blog van woensdag.

weekverslag, lifewithpictures

Het laatste halfuurtje van mijn pauze ging ik lekker naar buiten met mijn ereader en heb ik in de zon zitten lezen. Oordopjes in met muziek zodat ik minder word gestoord en op die manier heb ik heel wat bladzijden kunnen lezen in dat half uur.

weekverslag, lifewithpictures

Doordat ik nu Disney+ heb kan ik heel wat films kijken die ik nog nooit heb gezien. Zo ook de Toy Story films. Een vriendin hier had mij verteld dat ik die echt moest kijken dus dinsdagavond heb ik de eerste film gezien. En ik ben heel enthousiast!

weekverslag, lifewithpictures

Vanaf woensdag had ik vrij gekregen om uit te rusten en om beter te worden. Woensdag bracht ik vooral in bed door met mijn laptop en keek ik films en series. In de ochtend keek ik samen met mijn oudste hostkindje Tangled, een van mijn favoriete Disney films.

weekverslag, lifewithpictures

Sinds woensdag lopen er drie kipjes in onze achtertuin. Een projectje wat ze al lang wilde en nu wel heel goed uitkwam.

weekverslag, lifewithpictures

Nadat ik woensdag zoveel tijd op mijn laptop had doorgebracht had ik daar donderdag helemaal geen zin in en bracht ik mijn tijd vooral door met lezen. Ik wisselde dat af met binnen en buiten en zo ben ik mijn dag best wel doorgekomen. Ik bleef helaas wel verhoging houden dus heb het die dag hel rustig aan gedaan.

weekverslag, lifewithpictures

Een van de kinderen vroeg begin van de middag of ik een potje Monopoly Junior wilde spelen en dat vond ik wel leuk. Helaas was ik er niet zo goed in en verloor ik het potje.

weekverslag, lifewithpictures

Van vrijdag kan ik me niet zo heel veel herinneren. Ik had een niet zo hele goede dag ondanks dat het Goede Vrijdag was ;). Ik was ontzettend moe en had best wel last van heimwee die dag. Begin van de avond belde ik even met thuis en daarna ging het gelukkig weer wat beter. Ik keek naar de Goede Vrijdag dienst van mijn kerk in Nederland en daarna maakte ik deze foto. Het zonlicht was zo mooi en scheen op mijn boeken waardoor het goud van sommige boeken heel mooie glinsterde. Je ziet het op deze foto niet zo goed maar het was heel mooi.

weekverslag, lifewithpictures

Ik kreeg voor het eerst in mijn leven een paaskaart en dat moest natuurlijk even worden vastgelegd.

weekverslag, lifewithpictures

Zaterdag was het weer mooi weer en speelde ik een aantal potjes Uno met mijn hostkinderen. Uiteindelijk hebben we heel wat Uno gespeeld in het weekend wat heel leuk was, want had dit weekend zo veel zin om spelletjes te spelen maar ja dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk op het moment met anderen. Dus dan maar met mijn hostkinderen.

weekverslag, lifewithpictures

Je ziet het hier niet, maar zaterdagmiddag belde ik met Mirjam. Sinds een paar weken doen we dat elke zaterdagmiddag en meestal bellen we zo’n 3 uur lang. Dit keer ook, maar daarvan hebben we 1 uur samen zitten lezen. Heel makkelijk, allebei onze microfoons uit maar met beeld dus kan je elkaar gewoon nog zien en zo hebben we allebei zitten lezen. In de middag staat de zon in mijn kamer en ik heb ramen die best wel ver open kunnen dus ik had mijn benen in de zon en zo kregen mijn benen ook even lekker zon!

weekverslag, lifewithpictures

Mijn hostmoeder had een taartje gemaakt voor Pasen en aangezien en het zondag nog steeds heerlijk weer was zat ik buiten met mijn boek en de taart.

weekverslag, lifewithpictures

Laatste streepjes van de zonsondergang. De afgelopen week was het bijna elke avond wel een mooie zonsondergang. Zondagavond was het wat minder maar bleven er nog wel wat roze wolken nadat de zon onder was.

Dat was mijn week! Zoals ik al zei, een beetje een gekke week maar dat is niet anders. Ik ga me elke dag wel steeds beter voelen. Ik blijf me alleen nog moe voelen en ben nog wat aan het hoesten maar het gaat al een stuk beter dan eerst. Ik ben vandaag (maandag) gewoon weer aan het werk gegaan en we gaan zien wat het wordt deze week!

Hoe was jouw week?