Life with pictures |week 15 – puzzelen & laptop problemen

Vorige week legde ik weer een keer mijn week vast! Het was een hele afwisselende week waar ik van alles deed. Ik heb gewerkt, moest onverwachts naar de tandarts, had wat problemen met mijn laptop en nog heel veel andere dingen. Ik ga je het allemaal laten zien.

Ik start de week op zondagmiddag. Samen met mijn zusje kijk ik de kerstspecial van Call the midwife terug. Ik heb sindskort een VPN en kan nu dus weer Call the midwife kijken. Aangezien afgelopen zondag een nieuw seizoen begon moest ik de kerstaflevering nog even terugkijken.

Op zondag begin ik samen met mijn zus aan een puzzel. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo heel erg van het puzzelen maar ik vond uiteindelijk best wel leuk. Ik vind het vooral leuk om op zoek te gaan naar specifieke puzzelstukjes en ga net zo lang door totdat ik hem heb gevonden.

In het weekend was ik in een boek begonnen die maar niet op gang wilde komen. Het las zo ontzettend traag dat ik besloot om tussendoor een ander boek te gaan lezen. Ik besloot om deel 3 in de Duiventil serie te lezen.

Overigens was het vorige week maandag maar vreemd weer. Het sneeuwde, dan scheen de zon weer, dan kwam er weer hagel.

Op maandagavond ging ik weer verder met de puzzel. We waren al best een flink eind gekomen.

‘s Avonds hadden we ook taart want een van mijn jongste zusjes had haar propedeuse opgehaald die dag en dat moet je natuurlijk vieren.

Sinds begin deze maand zijn mijn werkdagen veranderd en werk ik nu op woensdag en vrijdag. Op dinsdagmiddag werk ik meestal een paar uurtjes thuis zo ook vorige week.

Op woensdag zat ik wel op kantoor. Ik had vorige week best wel een lekkere werkweek. Ik had wat vormgevingsprojecten en daar word ik heel erg blij van.

Aan het einde van de middag stapte ik op de fiets richting huis. Het was geen hele fijne fietstocht, want er was veel wind maar toen ik uiteindelijk thuiskwam was mijn hoofd wel lekker leeg en kon ik van een rustige avond genieten.

Ik besloot in de avond lekker rustig aan te doen en te lezen. Nog steeds in dat boek wat niet heel leuk was, maar ik ben slecht in het stoppen met boeken dus ben ik maar gewoon doorgegaan. Overigens was ik die avond ook aan het filmen voor mijn video van aankomende vrijdag.

Je ziet het misschien niet heel goed, maar ik had hier een watje met mondspoeling in mijn mond. Ik heb helaas een ontsteking gekregen op de plek waar mijn verstandskies is getrokken. Ik had in het weekend flinke pijn gekregen en was uiteindelijk maar naar de tandarts gegaan om het na te laten kijken. Het gaat gelukkig door de mondspoeling al een stuk beter, maar fijn is het niet.

Donderdagmiddag had ik een paar flinke computerproblemen. Ik heb sinds ruim een week een nieuwe laptop, maar moest mijn oude laptop nog leegmaken en klaarmaken voor de nieuwe gebruiker. Ergens met het leegmaken van de schijf was er iets niet goed gegaan. Na uren zelf proberen heb ik uiteindelijk Apple Support gebeld en toen was het probleem snel opgelost gelukkig. Maar daardoor was ik uiteindelijk wel een flink gedeelte van mijn middag kwijt.

In de avond ging ik nog even een rondje wandelen met mijn zus en hadden we een prachtige zonsondergang.

Vrijdag moest ik weer werken en het zag er zo lekker uit buiten dat ik besloot om te gaan wandelen in mijn pauze. Uiteindelijk heb ik ook nog een paar minuten op een bankje, in het zonnetje gezeten.

Op vrijdagavond kijken we meestal een film met elkaar. Dit keer was het geen film maar een hele mooie documentaire over Bethany Hamilton. Ik vind haar super inspirerend en de documentaire die over haar is gemaakt is echt prachtig. Mooie beelden, hele goede storytelling en het editwerk is ook echt prachtig. Hij is op Netflix te vinden onder de naam Bethany Hamilton Unstoppable.

Op vrijdag was er een pakketje binnengekomen met deze hoes. Ik had zoveel losse kabeltjes en andere dingen liggen en dat was behoorlijk rommelig. Nu zit alles netjes bij elkaar en is het ook makkelijk om mee te nemen. Echt veel beter zo.

Het was op zaterdag echt prachtig weer en daar moest ik uiteraard gebruik van maken. Dus ben ik lekker een rondje gaan lopen.

In de ochtend had ik wat dingen opgeruimd en toen was ik allemaal bloemenzaadjes tegengekomen. Ik besloot om een soort vast te zaaien aangezien die ook binnen kon.

Mijn moeder had gevraagd of ik wat dingetjes kon kalligraferen en ondertussen keek ik de begrafenis van Prins Philip. Ik vond het een heel aangrijpend beeld om Elizabeth helemaal in haar eentje in die bank te zien zitten.

Dat was mijn week! Ik hoop dat je het weer leuk vond om een kijkje te krijgen in mijn leven. Heb jij nog wat leuks gedaan vorige week?