Life with pictures | week 2

life with pictures, fotodagboek, blogger, foto's, anna laura

Er is weer een week voorbij. Tijd voor een weekoverzicht en weer mijn foto’s te delen van de afgelopen week. Ik heb heel veel voor school gedaan, heb 2 dagen doorgebracht in het hoge noorden om te knuffelen met de baby van een vriendin en ik heb veel gelezen.

life with pictures, foto's, weekoverzicht, blogger, anna laura, anna laura visser

Maandag was ik op school. Ik moest wat doen op school en dus heb ik daar aan mijn opdracht gewerkt. Niet altijd de meest ideale plek maar het is niet erg. Tussen de middag ga ik altijd in het restaurant zitten met mijn eten en een boek. Heerlijk even wat anders.

Dinsdagochtend om 06:35 uur wachten op de bus in de regen, donker en kou. Niet de laatste keer en zeker niet de eerste keer. Ik hoop dat snel weer wat lichter wordt. Maar op zich vind ik het niet erg om zo vroeg weg te gaan en dus ook vroeg uit bed te gaan. Als ik de avond van te voren maar op tijd naar bed ga!

life with pictures, anna laura, anna laura visser, foto's, blogger, weekoverzicht

Een mislukte poging tot het maken van een foto van de zonsopgang. Een voordeel als je vroeg bent. Je ziet de zon opkomen. En dat is geen vervelend uitzicht.

Dinsdag was mijn broer jarig. Hij vierde zijn verjaardag niet maar mijn moeder bakte wel lekkere appelbollen voor ‘s avonds. Net uit de oven, dan zijn ze het beste.

life with pictures, life with anchors, anna laura, foto's, fotodagboek, weekoverzicht

Woensdagochtend zat ik weer om kwart voor 7 in de bus. Op weg naar Groningen.

En weer zag ik de zon opkomen. Ik werd echt verwend deze week met de zonsopkomsten. Dat zijn vaak echt de lichtpuntjes van mijn dagen!

life with pictures, life with anchors, anna laura, foto's, fotodagboek, weekoverzicht, blogger

Ik zet geen foto’s neer van mijn dagen want die bestaan uit babyfoto’s en die deel ik liever niet maar laten we het er op houden dat ik een paar hele fijne dagen gehad! Donderdagmiddag was het al weer tijd om naar huis te gaan. Ik had weer een reis van 4 uur voor de boeg.

Mijn vlecht was donderdag heel erg goed gelukt dus die moest even vast gelegd worden. Ik ben veel met mijn haar bezig en vind het ook ontzettend leuk om te doen en als mijn kapsel dan een dag heel goed en mooi zit wordt ik daar blij van!

life with pictures, life with anchors, anna laura, blogger, foto's, fotodagboek, weekoverzicht, blogger

Donderdagavond moest ik nog een blog schrijven voor vrijdag. Heel normaal voor mij en ook helemaal niet erg. Ik neem me altijd voor om vooruit te werken in het weekend maar op de een of andere manier krijg ik het nooit voor elkaar.

Vrijdagochtend werkte ik, die middag heb ik de hele middag gelezen en tenslotte kookte ik nog eten voor mijn moeder. Lekkere zuurkoolstamppot!

life with pictures, life with anchors, anna laura visser, fotodagboek, weekoverzicht, foto's, blogger

Mijn weekend bestond uit bloggen, leren en verjaardagen vieren. Niet zo heel spannend allemaal maar het was een fijn weekend!

En nu is het weer een nieuwe week. Deze week moet ik heeeeel veel leren en aan een grote opdracht werken, ik moet nog naar het ziekenhuis en verder wil ik proberen vroeg naar bed te gaan want ik moet elke dag vroeg uit bed.

Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan?