Life with pictures | week 4

weekoverzicht, fotodagboek, pictures, life with pictures, blogger, foto's

Een hele goede morgen. Het is weer maandag wat betekent dat we er weer een week op hebben zitten en  het weekend er ook al weer op zit. Om de week een beetje leuk te beginnen deel ik mijn weekoverzicht van week 4. Er zit niet heel veel verschil in met de week ervoor al deed ik wel wat andere dingen en eindigde mijn week ook wat anders.

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, blogger, life with pictures, week 4

Maandagochtend om 8 uur zat ik er weer klaar voor in de bieb.

Het was die dag echt super lekker weer en we besloten buiten te eten. Heerlijk in het zonnetje. Even wat vitamine D binnenkrijgen op een natuurlijk manier (ik heb een chronisch tekort) dus dat was erg fijn.

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, blogger, week 4, life with pictures

Degene met wie ik leerde maakte deze foto van mij. Zo zat ik er bij. Hoewel het bloedheet in die zaal was had ik het op de een of andere manier steenkoud.

De eerste dag van de week eindigde goed met een lucht die in brand leek te staan. Ik was blij dat ik aan de goede kant van de bus zat.

weekoverzicht, life with pictures, fotodagboek, foto's, blogger, week 4

Ik heb altijd een bakje fruit mee en die eet ik met mijn vork. Toen ik mijn vork uit mijn tas haalde bleek hij gebroken te zijn. Ik heb altijd een rolletje washi tape in mijn etui zitten dus plakte ik de stukken aan elkaar. Het zat niet goed vast maar het was wel grappig.

Samen met mijn zus ben ik begonnen met het kijken van alle seizoen van Little House on the Prairie. Dus vanaf het hele begin. Het zijn 9 seizoenen dus het duurt wel even voordat we klaar zijn maar maandag begonnen we met de eerste aflevering.

weekoverzicht, life with pictures, week 4, fotodagboek, foto's, blogger

Dinsdag ging ik weer vrolijk verder. Het leren ging echt super goed en daar was ik erg blij mee.

‘s Avonds was ik versleten en had ik heel erg last van mijn buik. Die dag bleek dat ik blaasontsteking had en dit keer gaf hij me erg veel pijn. Ik schreef mijn blog en keek een stukje van Wie is de mol?

weekoverzicht, fotodagboek, life with pictures, week 4, foto's, blogger

Woensdag was de laatste dag van de week dat ik naar de bibliotheek ging.

Toen ik ‘s middags naar huis ging had ik trek in iets hartigs. Ik ging naar de kiosk en ontdekte deze kaascrackers en ze zijn echt heel erg lekker!  Echt een aanrader.

weekoverzicht, life with pictures, fotodagboek, foto's, week 4, blogger, foto's

Ik had ‘s middags ook nog een KitKat gekocht en die kon ‘s avonds ook niet meer dichthouden.

Donderdag was ik een dag thuis. Hoe wel thuis. ‘s ochtends werkte ik en in de middag mocht ik in het heerlijke  weer een stukje fietsen.

weekoverzicht, foto's, blogger, life with pictures, fotodagboek, week 4

Naar mijn therapeute. Ik had een goed gesprek en ging weer weg met wat nieuwe dingen.

Het was echt prachtig weer. Het waaide wel behoorlijk hard maar daar had ik geen last van op de terugweg.

weekoverzicht, foto's, blogger, life with pictures, fotodagboek, week 4

Donderdagavond keek ik de laatste dingen nog door voor de volgende dag.

Vrijdagochtend moest ik al weer vroeg weg want om kwart voor 9 had ik mijn tentamen.

weekoverzicht, blogger, foto's, week 4, fotodagboek, life with pictures

Toen was het tijd voor mijn tentamen. Hij was niet gemakkelijk en ik hoop dat ik alles met elkaar kan compenseren om er een voldoende uit te krijgen. Maar daar moet ik nog 3 weken op wachten.

Na mijn tentamen haalde ik een beker cappuccino om hopelijk wat energie te krijgen want die was behoorlijk op maar ik moest nog even door.

weekoverzicht, fotodagboek, life with pictures, foto's, blogger, week 4

Ik werkte aan een opdracht die ik deze week moet inleveren. Ik wilde er graag na mn tentamen aan werken omdat dat op school moet omdat ik zelf het programma niet heb. En ik wil deze week ook nog wat tijd hebben om te leren dus was het op deze manier goed geregeld.

Ik had helaas niet zo heel veel energie en besloot vroeg naar huis te gaan. Om mijn hoofd een beetje rust te geven las ik een boek maar het hielp niet zo heel veel.

weekoverzicht, fotodagboek, life with pictures, foto's, blogger, week 4

Om kwart voor7 lag ik vrijdagavond in bed en ben ik gaan slapen. Een combinatie van heftige vermoeidheid, blaasontsteking en een griep besloot mijn lichaam me nu echt een halt toe te roepen. Zaterdag heb ik ook een groot deel van de dag in mijn bed doorgebracht met film kijken. Ik probeerde nog wat te leren maar ik kon me er niet op concentreren.

Op dit moment is het zondag en lig ik mijn blog te schrijven in mijn bed. Ik heb nog koorts maar voel me wel wat beter. Ik zorg er voor dat ik vandaag echt nog even mijn rust pak zodat ik er vanaf morgen (maandag) weer goed tegenaan kan. Vrijdag heb ik mijn laatste tentamen en donderdag heb ik mijn deadline van mijn opdracht. Met medicijnen en zorgen dat ik ‘s nachts genoeg slaap hoop ik het nog even te redden.

Hoe was jullie week?