Life with pictures | week 53 &1

life with anchors, Life with Anchors, Anna Laura Visser, anna laura visser, life with pictures, week 53, mist, zonsopgang, fotodagboek, blogger, foto's

Er zijn weer 2 weken voorbij en het is dus weer tijd voor mijn Life with Pictures, ofwel mijn fotodagboek. Het waren 2 volle maar ook leuke weken die werd doorbroken door een lekker weekend weg. Ik heb heel veel foto’s dus ik ga snel beginnen!

life with pictures, Life with Anchors, life with anchors, Anna Laura Visser, Anna Laura, fotodagboek, foto's,

De laatste week van de vakantie stond in het teken van leuke dingen. Onder andere een dag naar Jumpsquare in Nieuwegein met 2 vriendinnen. We hebben ons heerlijk een uur kind gevoeld op de trampolines.

Op oudjaarsdag gingen we met gezin een lang weekend weg. Onderweg werd gestopt om te eten met een koffie. Ik drink eigenlijk niet zo heel veel koffie en als ik het drink, dan het liefst met melk. Maar nu moest ik het zonder melk doen.

life with pictures, Life with pictures, life with anchors, Life with Anchors, Anna Laura, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Na het meeluisteren met de kerkdienst deden we een spelletje Levensweg. Dit was een nieuwere versie dan de versie die ik gewend was om te spelen en ik ben helemaal niet iemand die spelletjes speelt maar het was best grappig.

Om 12 uur zijn we naar de weggelopen en heeft mijn broertje wat vuurwerk afgestoken en konden we genieten van een vuurwerkshow van de mensen vlakbij het park. Daar ging voor heel veel geld vuurwerk de lucht in. Maar het was wel heel mooi!

life with pictures, Life with Pictures, life with anchors, Life with Anchors, Anna Laura, Anna Laura Visser, fotodagboek, dagboek, foto's, blogger, weekoverzicht

Een hele mooie zonsopgang inclusief mist op nieuwjaarsochtend. Een hele mooie start van het nieuwe jaar. Het maakte de omgeving heel mysterieus.

We hadden niet zo veel zin om de hele dag binnen te zitten en omdat er fietsen bij het huisje staan zijn we een eind gaan fietsen.

life with pictures, Life with Pictures, Life with anchors, life with anchors, Anna Laura, Anna Laura Visser, blogger, fotodagboek, foto's, weekoverzicht

Een van de mooie plaatjes die ik maakte tijdens het fietsen. Het was echt prachtig met die mist.

Na 2 uur fietsen in de kou en mist was het heerlijk om thuis te komen in een warm huisje en op de bank te ploffen met een mok warme chocolademelk en appelbeignets.

life with pictures, Life with anchors, Life with Anchors, Life with pictures, pictures, fotodagboek, dagboek, weekoverzicht, blogger

De rest van nieuwjaarsdag bracht ik door onder een dekentje en een boek op schoot.

Mijn outfit an zaterdag. We gingen die dag voor een paar uurtjes naar Apeldoorn.

life with pictures, Life with Pictures, Life with Anchors, life with pictures, Anna Laura, Anna Laura Visser, foto's, fotodagboek, weekoverzicht, blogger

Tussendoor even koffiedrinken en wat lekkers eten bij de Hema.

Toen we terug kwamen heb ik wat gewerkt aan mijn blog en keek ik de achter de schermen bij Downton Abbey. Vorige week was ook de allerlaatste aflevering ooit van Downton Abbey :(. Zo jammer dat het is afgelopen. Moet alleen nog steeds seizoen 5 en de eerste afleveringen van seizoen 6 kijken maar die staan nog niet op Netflix dus dat moet nog even wachten!

life with pictures, Life with Pictures, life with anchors, Life with Anchors, Anna Laura Visser, Anna Laura, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Zondag was onze laatste dag en ‘s middags ben ik nog een stukje wezen fietsen. Was fijn om even buiten te zijn. Ik ben trouwens echt geen ster in het maken van selfies. Ik trek of gekke bekken of ik lach heel raar. Nog even oefenen :).

Life with Pictures, life with pictures, Life with Anchors, life with anchors, Anna Laura, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Maandag was alle vakantiepret weer voorbij en was het weer tijd om naar school te gaan. Ik had nog niet zo heel veel zin maar ja het moest toch gebeuren!

Life with Anchors, life with pictures, Life with Pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, Anna Laura, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

De kerstboom van IJsselstein. Ook de laatste keer dat ik hem zag want twee dagen daarna waren alle lichtjes alweer weg.

Woensdag was ik thuis en bakte mijn moeder pannenkoeken. Die ik donderdag ook weer als ontbijt had.

life with pictures, Life with Pictures, Life with Anchors, life with anchors, Anna Laura Visser, Anna Laura, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Om mijn dag beetje rustig af te sluiten keek ik woensdagavond nog een film. Daarna ben ik vroeg naar bed gegaan want ‘s ochtends om half 6 zou mijn wekker weer gaan. De UB gaat om 8 uur open en je moet nu zorgen dat je er al vroeg bent omdat je anders geen plek meer hebt. Dus stond ik kwart voor 8 al te wachten totdat de poortjes open gingen.

life with pictures, Life with Pictures, Life with Anchors, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Ik heb heel wat werk verzet van de week en daar ben ik erg blij mee. Allemaal voorbereiding voor mijn tentamen over 3 weken.

Om half 4 ging ik weer terug naar het station

Life with pictures, life with anchors, Life with Anchors, Anna Laura, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Om wat te drinken met een vriendin. Even lekker bijgeklets want veel zien we elkaar niet nu zij op stage is en ik gewoon op school zit.

Om 5 ging ik lekker naar huis met de bus onder het genot van een bakje druiven.

Life with pictures, Life with Anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, weekoverzicht, blogger

Een mooie lucht onderweg naar mijn schoonmaakbaantje. Iets wat ik wekelijks doe en een baantje waar ik erg blij mee ben!

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, pictures, fotodagboek, foto's, weekoverzicht

Zaterdag ging ik op kraamvisite bij het baby’tje van mijn vriendin van de middelbare school. Heel erg leuk om weer een klein kindje beet te houden.

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, weekoverzcicht

Gisteren heb ik de hele dag in mijn pyjama doorgebracht in mijn bed of op de bank met een boek. Nu moest ik alleen mijn blog nog afschrijven. Ik had hem vrijdag al voor een heel groot gedeelte geschreven en daar was ik nu wel heel erg blij mee dat ik dat had gedaan.

Aankomende week ga ik nog 2 dagen naar school en de bieb en aan het eind van de week ga ik nog twee dagen richting het hoge noorden naar een andere goede vriendin die vorige week een baby heeft gekregen. Verder probeer ik het een beetje rustig aan te doen. Ik heb bijna tentamens en ik loop de laatste tijd met behoorlijk wat hoofdpijn rond en dat is niet zo prettig. Maar ik zal er voor zorgen dat jullie er niet te veel van merken! Verder nog even een huishoudelijke mededeling ik ga mijn fotodagboek vanaf nu gewoon wekelijks doe omdat ik merk dat ik toch behoorlijk wat foto’s maak en ik het dan leuker vind om het gewoon wekelijks te doen.

Hoe waren jullie weken?

P.S. Applaus als je helemaal tot het einde bent gekomen!