Life with pictures |week 53

Life with pictures, pictures, foto, fotodagboek, blogger, leven,

Zo de kerst is voorbij en we zijn op weg naar oud & nieuw. Ik heb weer wat foto’s gemaakt de afgelopen twee weken (inclusief kerst). Ik kocht onder andere een nieuwe telefoon, heb een paar dagen geleerd in Utrecht in de bieb, was nog ziek en kreeg eindelijk vakantie!

Life with pictures, Anna Laura, life with Anchors, fotodagboek, studeren, Utrecht, foto'sDe week voor de vakantie kwam ik eindelijk een beetje op gang met mijn schoolwerk. Ik had een hele mooie planning gemaakt en heb drie lange dagen in de bibliotheek gezeten. De eerste dag kreeg ik zelfs een opdracht af!

Life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

De week daarvoor was ik naar Ikea geweest en op maandag wordt mijn bed altijd verschoond. En toen mocht ging mijn nieuwe dekbedovertrek er om heen. Nooit geweten dat je zo gelukkig kunt worden van een nieuw dekbedovertrek.

Life with pictures, Life with Anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, blogger

Dinsdag ging ik weer vroeg naar Utrecht. Op een of andere manier zat de bieb de vorige dag heel erg vol dus besloot ik de bus van kwart voor 7 te nemen zodat ik er stond als hij open zou gaan. Het was nog hartstikke donker en ik was behoorlijk moe. Die dag begon ik ook wat ziek te worden jammer genoeg.

Life with pictures, life with anchors, Anna Laura, Anna Laura visser, fotodagboek, Utrecht, blogger

Ik zat weer op mijn vaste plekje met het uitzicht op de binnenplaats. Het was nog erg donker binnen. Die dagen ging ik met het donker weg en kwam weer met het donker thuis. Ik ben niet veel buiten geweest dat het licht was die dagen.

life with pictures, life with anchors, fotodagboek, Anna Laura Visser, utrecht

Tussen het leren door haalde ik een lekker bakje thee in de hoop dat mijn keel wat rustiger zou worden. Ik was behoorlijk aan het hoesten. En die dagen heb ik denk ik behoorlijk wat irritatie opgewekt bij studenten die ook zouden leren in de stilte die ik een heel aantal keren verstoorde. Oeps..

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's

Die woensdag had ik aan het einde van de dag koorts maar ik had nog een afspraak die avond dus net daarvoor heb ik nog even liggen slapen.

life with pictures, life with anchors, anna laura visser, fotodagboek, blogger, foto's

De laatste dag voor de vakantie moest ik nog naar school. Ik wilde er eigenlijk een hele dag van maken en werken aan een opdracht maar omdat ik met koorts liep leek me dat niet zo’n goed idee. Dus ging ik alleen voor mijn opdracht. Die week zaten er ook 3 jongens van Journalistiek in een glazen huis om geld op te halen voor Serieus Request.

life with pictures, life with anchors, anna laura visser, fotodagboek, blogger

Die middag besloot ik eindelijk een nieuwe telefoon te bestellen. Ik wilde hem al een tijdje en toen ik een mooie deal tegenkwam met een abonnement besloot ik er voor te gaan.

life with pictures, life with anchors, anna laura visser, fotodagboek, blogger

Jaaaaa, daar was hij dan eindelijk!

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, bloggen, blogger, fotodagboek, foto's

Heeeel veel vooruit werken vorige week.

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Ik sloot de dag af met een warm glas gluwwein. Dat hoort er tenslotte toch een beetje bij in de kerstvakantie toch?

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Afgelopen zomer heb ik Dabar werk gedaan en namens de commissie kregen we allemaal een leuk kerstcadeautje. Altijd leuk.

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Ik wilde heel graag nog een rok maken voor de kerst. Dus nadat ik donderdagochtend nog gewerkt had ging ik ‘s middags samen met mijn moeder aan de slag. Het ging niet helemaal vlekkeloos, maar aan het einde van de middag had ik toch nog een nieuwe rok voor de kerst.

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Boeh! Hahah. Ik besloot dat mijn gezicht wel even een goede schoonmaakbeurt kon gebruiken voor de kerst dus deed ik even een maskertje op. Na een kwartier kon ik heel mijn gezicht niet meer bewegen omdat het helemaal was uitgehard. Ik stuurde deze foto naar vriendinnen om ze een goede kerst te wensen haha.

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Mijn toetje 1e kerstdag. Ik mag geen lactose dus at ik in plaats van hangop een bakje sorbetijs. Hij was wel heel erg lekker!

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Tweede kerstdag zat ik samen met mijn broertje een beetje te klieren met Siri. Voor degene die het niet weten. Siri is iets van iPhone waarmee je dingen kunt vragen en een stem beantwoord dan je vragen. Maar je kan daar hele leuke dingen aan vragen zodat je hele leuke antwoorden terug krijgt. Ik moest hier heel hard om lachen.

life with pictures, life with anchors, Anna Laura Visser, fotodagboek, blogger, foto's

Kerst sloot ik af met het kijken van The Nativity Story. Lekker in pyjama en een deken.

life with pictures, life with anchors, Anna laura Visser, fotodagboek, foto's, blogger

Al 6 weken was ik dit armbandje kwijt. Het bandje heb ik gemaakt tijdens mijn Dabarperiode en toen ik er achter kwam dat ik hem ergens was verloren was ik behoorlijk verdrietig. Het heeft gewoon een speciale waarde en ik droeg hem dagelijks. Hij ging alleen af met douchen. En gisterochtend toen ik terugliep naar huis uit de kerk zag ik hem opeens liggen tussen de stenen bij de bushalte. Hij was verschrikkelijk vies maar na een wasbeurt was hij weer zo goed als nieuw. Nu zit hij dus weer aan mijn pols en ben ik ontzettend blij dat ik hem weer heb gevonden!

Hoe waren jullie weken en jullie kerst?