Life with pictures | week 7 – Bezoek en heel veel schermtijd

Een van mijn favoriete blogs om te schrijven is toch wel de blogs waarbij ik foto’s van mijn week laat zien, mits ik natuurlijk een beetje leuke foto’s heb gemaakt. Afgelopen week deed ik weer een poging om mijn week vast te leggen. Sommige dagen vergat ik het echt compleet, maar er zitten wel een paar leuke foto’s tussen!

We beginnen de week met deze foto. Op zondagmiddag maak ik graag wandelingen en dit keer genoot ik nog van het witte landschap. Overal waren er nog mensen aan het schaatsen, hoewel het ijs behoorlijk slecht werd.

De afgelopen week maakte deze dingen deel uit van mijn tandroutine. De week ervoor zijn twee verstandskiezen getrokken en het schoonhouden van je gebit is een extra uitdaging. Ondertussen gaat het gelukkig heel goed en ben ik mij aan het voorbereiden voor de andere kant, dat staat over twee weken te gebeuren.

Maandagochtend betekent Heel Holland Bakt kijken, de finale dit keer. Toch wel jammer dat het is afgelopen.

Maandag was wel echt een schermdag. Aan het einde van de ochtend ging ik bellen met een vriendin en gingen we verder met Virgin River, de serie die we samen kijken.

‘s Middags keek ik een van de nieuwe video’s van Mirjam.

Dinsdag kwam dit boek binnen! Ik deed laatst weer een bestelling bij Bookdepository en dit was deel 1. De rest van de week druppelde er elke keer eentje binnen.

Woensdagochtend ging ik met het OV naar mijn werk. Voor het eerst dat ik dat deed, maar was ook niet erg. Ik wandelde naar de bushalte en het was echt heerlijk om te wandelen. En zo had ik heel veel tijd om naar mijn audioboek te luisteren.

Woensdagavond kijk ik graag de aanbiddingsmomenten van Christian Verwoerd. Ik luister heel weinig naar zijn muziek, maar ik vind dit heel fijn. Heerlijk om gewoon te zingen en te luisteren naar een mooie overdenking.

Na Christian Verwoerd schakelde ik in met mijn kerk in Engeland. Het was Aswoensdag en zij hadden een speciale dienst. Heel mooi om zo de 40 dagentijd te beginnen.

Donderdagmiddag kwam Mirjam! We hadden elkaar al een tijdje niet gesproken dus dat was extra leuk. We wandelen allebei heel graag dus moesten er gewoon uit, ook al stroomde het van de regen.

Na het eten deden we een potje Keer op keer.

Afspreken met Mirjam kan niet zonder leesmomentjes en popcorn. We lazen een tijdje en daarna hebben we nog heel lang gekletst. Voelde echt een beetje als vakantie.

We gaan door naar zaterdag, van vrijdag heb ik blijkbaar geen foto’s. Op zaterdag maakte ik een wandeling en verbaasde me een beetje over het feit dat ik de week ervoor op dit water heb geschaatst. Echt een beetje bizar.

Op zondag was mijn moeder jarig en ze had mij gevraagd of ik iets wilde koken. Ik maakte een van mijn favoriete maaltijden die ik in Engeland heb leren kennen. Kip en champignonschotel, zo lekker!

Uiteraard moest ik ook nog een rondje wandelen op zondag. Dit keer alleen in een vest en met een sjaal en zelfs dat was te warm. Ik word echt wel blij van dit weer.

Sneeuwklokjes zijn toch echt wel een teken dat de lente al snel gaat komen. Nu de sneeuw weg is zie je ze echt overal omhoog schieten.

En dat was mijn week! Lekker afwisselend en ook een beetje druk, maar wel heel leuk!

Heb jij nog wat leuks gedaan, afgelopen week?