Life with pictures | week 3

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, life with pictures, week 3, anna laura

Hee! Week 3 is weer voorbij en het is maandag dus tijd voor mijn niet zo spannende weekoverzicht. En met niet spannend bedoel ik ook echt niet spannend. Mijn hele week bestond uit de bibliotheek met een uitstapje naar het ziekenhuis en dat was het. Een beetje eentonig maar ik heb geprobeerd er nog wat leuks van te maken.

life with pictures, anna laura visser, weekoverzicht, fotodagboek, blogger, foto's

Maandag stond ik al weer vroeg in de bibliotheek en dat was nodig. Je merkt dat de tentamens steeds dichterbij komen voor iedereen want ik moet er echt om kwart voor 8 staan. Het is er op dit moment zo ontzettend druk. Maar gelukkig red ik het altijd om een beetje vooraan te staan.

Klaar voor de dag. Ik maakte mijn laatste samenvatting af wat betekende dat ik maandag helemaal klaar was met samenvatten en ik dus nu alleen nog maar echt hoef te leren voor mijn tentamen. Ik ben er erg blij mee want nu heb ik ruim de tijd om te leren!

life with pictures, anna laura visser, fotodagboek, weekoverzicht, foto's, blogger

Ik werd weer verrast door een rode lucht. En dat was niet de laatste keer deze week.

Deze kreeg ik door van iemand in een groepswhatsapp. Deze emoticons vormen allemaal een bijbelfiguur. Heel grappig om op te lossen.

fotodagboek, weekoverzicht, life with pictures, anna laura visser, foto's, blogger, life with anchors

Mijn happiness in a bowl. Even een lekker oppeppertje tijdens het studeren.

Dit was dinsdagochtend in de auto naar Rotterdam.

weekoverzicht, fotodagboek, life with pictures, anna laura visser, foto's, blogger

In het ziekenhuis aan het wachten. Gelukkig alleen maar goede berichten dus daar was ik erg blij mee.

‘s Middags met mijn broertje outfitfoto’s maken. Dit was toen we net klaar waren. We hadden het allebei verschrikkelijk koud maar het was wel leuk om te doe.

fotodagboek, weekoverzicht, anna laura visser, life with pictures, life with anchors, blogger, foto's

Woensdagochtend weer op weg naar de bibliotheek. Zelfs in het donker is Utrecht mooi.

Ik heb de hele dag gewerkt aan een werkboek voor internetcommunicatie. Heel veel werk en ik hoopte het die dag af te hebben maar dat was niet zo. Niet heel erg want ik had nog tijd zat.

weekoverzicht, fotodagboek, life with pictures, anna laura, foto's, blogger

Mijn uitzicht woensdag en donderdag. Ik besloot weer eens ergens anders te gaan zitten. Ik ben er nog steeds niet over uit waar ik nou echt het fijnst zit. Er is zoveel ruimte in de bieb.

Donderdagochtend was het koud en heel erg mistig.

weekoverzicht, fotodagboek, life with pictures, anna laura, blogger, foto's

Zo haalde ik mijn broodtrommel uit mijn tas. Mijn brood zat geklemd tussen het deksel.

Yeah, mijn werkweek zit er op. Ik had mijn werkboek af en ik was het echt zat. De hele week al om half 6 uit bed ‘s ochtends en ‘s avonds was ik om kwart over 6 weer thuis. Ik maak hele lange dagen op dit moment en ik houd het verbazingwekkend nog goed uit.

fotodagboek, weekoverzicht, life with pictures, anna laura, foto's, bloggerDonderdagavond belde ik met een vriendin, bracht wat tijd door op Pinterest en maakte mijn blog voor vrijdag. Ik besloot extra vroeg naar bed te gaan en ik was ook zo vertrokken.

Vrijdagmiddag nadat ik die ochtend had gewerkt was ik het zo zat dat ik mijn pyjama heb aangetrokken en naar bed gegaan. Ik heb niet geslapen maar had even rust nodig. De rest van de dag heb ik mijn pyjama niet meer uitgehad. Even lekker bijkomen van de week.

life with pictures, anna laura, weekoverzicht, fotodagboek, foto's, blogger

Zaterdag begon ik mijn dag lekker rustig aan met foto’s maken voor een artikel van van de week.

Daarna had ik niet zo veel zin meer om dingen te doen omdat ik behoorlijk moe was dus besloot ik een film te gaan kijken. Ik vond Paddington online in een goede kwaliteit. Die film wilde ik al heel lang kijken dus nu ik hem vond heb ik er gelijk maar gebruik van gemaakt. Lekker op bed.

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, blogger, anna laura, life with pictures

‘s Middags krulde ik mijn haar, zocht een leuke outfit uit want…

… we gingen uiteten met de hele familie. Mijn oma was jarig en we gaan met haar verjaardag altijd uiteten. Dit keer in een wokrestaurant. Ik heb erg lekker en veel te veel gegeten.

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, blogger, life with pictures, anna laura

Dit was mijn toetje. Omdat ik een lactose-allergie heb kon ik niet zo heel veel eten maar er waren nog genoeg andere lekkere dingen om te eten. Al was die chocola toch niet zo’n goed idee..

Zondag heb ik niet zo heel veel gedaan. ‘s Middags ging ik aan de slag met mijn kroontjespen en oost-indische inkt. Ik wil heel graag met die pen leren schrijven dus heb ik alle letters heel veel geoefend. En het ging uiteindelijk best goed.

Nou je bent aan het einde gekomen van mijn hele lange weekoverzicht. Applausje als je tot hier bent gekomen. Hoe was jullie week?