Making memories | april 2021

We zijn alweer een paar dagen onderweg in een nieuwe maand. Dat betekent dat we natuurlijk gaan terugkijken op de vorige maand en ik mijn favoriete herinneringen van de maand met jullie deel.

Terugblik

April was een behoorlijk drukke maand (al moet ik zeggen dat mei ook druk wordt). Ik had een aantal behoorlijk drukke dagen op mijn werk vanwege een wandeling die we organiseerde. Maar ook in mijn persoonlijke leven was het druk. Gelukkig was het een paar dagen heerlijk weer waar ik echt van genoten heb en al met al heb ik een goede maand gehad.

Puzzelen

Ergens halverwege de maand begon mijn oudste zus met een nieuwe puzzel. Hoewel ik geen hele grote puzzelaar ben (ik heb daar echt het geduld niet voor) besloot ik te helpen. Ik ontdekte dat het zoeken naar hele specifieke stukjes wel aan mij besteed was en zo heb ik best wel een stuk geholpen met de puzzel.

bloesem

Overal waar je kijkt staan er bomen in de bloemen. Begin van de maande bloeide de magnolia en nu staan er overal andere bomen in de bloesem. Ik kan echt heel erg genieten van de bloesem en heb heel wat keren met mijn camera bij een boom gestaan.

wandelen

Halverwege de maand ging ik op een zondagmiddag samen met mijn ouders en oudste zus wandelen. We wilde graag wandelen maar niet het vaste rondje bij huis. Dus pakte we de auto en zijn we op zoek gegaan naar andere mooie plekjes. Uiteindelijk hebben we een heerlijk rondje gelopen en hebben we later nog even door het stadje Asperen gewandeld. Ik was daar nooit geweest, maar is wel heel leuk om eens door heen te wandelen. 

Dat waren mijn favoriete herinneringen aan april. Ik hoop dat jij ook een hele fijne maand hebt gehad!

Wat is jouw favoriete herinnering?