Making memories | augustus 2020

Na een aantal weken wat minder activiteit hier op mijn blog probeer ik langzaam weer wat ritme in het bloggen te krijgen. Ik schrijf snel een persoonlijke update want de laatste paar weken is ver veel veranderd in mijn leven, maar voor nu neem ik je mee terug naar augustus. De maand dat ik terug kwam in Nederland en onder andere op vakantie ging naar Friesland. Lees je mee met mijn favoriete herinneringen aan augustus?

naar huis vliegen

Na ruim 5 maanden was het zo ver, op 1 augustus vloog ik naar huis! Het was nog even spannend of het allemaal mocht, maar uiteindelijk was ik helemaal gezond en kon ik naar huis toe. Op het vliegveld genoot ik van mijn (voorlopig) laatste flat white van Costa en al snel daarna stegen we op richting Amsterdam. Voor mij de eerste keer met KLM en eerlijk gezegd vond ik het best wel een beetje spannend. Het vliegtuig zat namelijk helemaal vol en het was lang geleden dat ik door zoveel mensen omringd was en zo dichtbij. Gelukkig ging alles goed en kon ik eenmaal op Amsterdam al snel mijn familie weer omhelzen.

vakantie in friesland

Na een weekje thuis vertrok ik voor vakantie richting Friesland samen met mijn ouders en zussen. Twee weken lang kamperen. En wat heb ik er van genoten. Het was lang geleden dat ik voor zo’n tijd met mijn ouders mee ging maar ik vond het echt heerlijk. Heel veel quality time met hen en mijn zussen. We hebben heel wat dingen ondernomen, waaronder wadlopen om kwart voor 6 ‘s ochtends (we moesten om half 4 uit bed, maar dat was het absoluut waard). En we hadden prachtig weer dus ik het ook heel wat uurtjes in het water doorgebracht.

spelletjes spelen

In juli kocht ik tijdens een spelletjesactie bij bol.com een hele stapel spelletjes maar die had ik uiteraard nog niet kunnen spelen. Daar heb ik in augustus uiteindelijk goed gebruik van gemaakt. Vooral tijdens mijn vakantie in Friesland heb ik heel wat potjes ‘keer op keer’ gespeeld. Ik zal binnenkort eens een blogje schrijven over mijn favoriete spelletjes.

herinneringen, making-memories, herinnering, augustus

wandelen op de Posbank

Augustus stond natuurlijk in het teken van familie en vriendinnen weer zien. Mirjam bracht een bezoekje aan de camping tijdens mijn vakantie en met een andere vriendin ging ik een nachtje weg. We besloten uiteindelijk om te gaan wandelen op de Posbank want op dat moment stond de heide echt prachtig in bloei. Ik heb heel wat mooie foto’s kunnen maken en het was ook gewoon weer heel leuk en gezellig om haar te zien.

Dat waren mijn favoriete herinneringen aan augustus! Heb jij nog een leuke herinnering aan augustus?