Making memories | December 2020

Voor mijn gevoel ligt december alweer een hele lange tijd achter ons maar dat valt eigenlijk best wel mee. December was een hele leuke en volle maand. Op 1 december startte ik met mijn nieuwe baan, ging een weekendje weg, natuurlijk was het kerst en deed ik heel veel dingen daarnaast. Vandaag deel ik mijn favoriete herinneringen met je!

weekendje weg

Halverwege december gingen we als gezin samen met het gezin van mijn broer een weekendje weg naar Zeeland. Het was nog even spannend of het wel door mocht gaan, maar het kon gelukkig! Het vakantiepark lag direct aan het strand dus we zijn een aantal keren naar het strand geweest en verder bestond het weekend uit wandelingen, lezen, in bad gaan, lekker eten en gezellig bij elkaar zijn. Ik heb echt genoten van het weekend.

werken

December stond natuurlijk vooral in het teken van mijn nieuwe baan. 1 december had ik mijn eerste werkdag en wat is het leuk! Na twee weken werken ging de winkel natuurlijk dicht vanwege de lockdown maar er is voor mij meer dan genoeg werk en tot nu toe heb ik volgens mij elke week al meer uren dan mijn contracturen gewerkt en ik vind het echt helemaal niet erg. Aan het einde van de maand staat er een persoonlijke update gepland en dan vertel ik je er nog veel meer over!

kerstversiering

Normaal gesproken hebben wij in mijn woonplaats altijd de tweede woensdag van de maand december kaarsjesavond. Dit jaar ging dat natuurlijk niet door maar er was aan de bewoners gevraagd wel aandacht aan te besteden en mijn woonplaats om te toveren in een lichtjesfestival. Ik zette mijn creatieve brein aan het werk en daar kwam dit uit. Het heeft behoorlijk wat tijd gekost om het allemaal in elkaar te zetten en te maken maar het resultaat mocht er zijn.

kerst

Natuurlijk kan kerst niet ontbreken. Hoewel kerst natuurlijk wat anders was dan anders heb ik er echt van genoten. Binnen de regels konden we gelukkig familie ontvangen en hebben we hele mooie dagen gehad. Als gezin deden we cadeautjes en ik kreeg een paar hele mooie dingen. Daarnaast mocht ik op tweede kerstdag op het kinderkerstfeest een verhaal voorlezen. Ik koos ervoor om niet gewoon een verhaal van het internet te halen maar om het zelf te schrijven en dat is volgens mij heel goed gelukt. Ik was er in elk geval heel blij mee.

Dat waren mijn favoriete herinneringen aan december. Ik begon vorig jaar met dit soort blogs om jullie te vertellen over mijn avonturen in Engeland. Ondertussen ben ik daar natuurlijk al een tijdje niet meer maar ik blijf het fijn vinden om ze te schrijven omdat ik zo mooie herinneringen kan vastleggen en zo heb ik iets moois om op terug te kijken. Ik hoop dat jullie het ook nog steeds leuk vinden om te lezen.

Wat is jouw favoriete herinnering aan december?