Making memories | Februari 2020

Vorige maand ben ik begonnen met een nieuwe categorie hier op mijn blog. Elke maand deel ik met jullie een aantal van mijn favoriete herinneringen van de afgelopen maand. Voor mij een mooie manier om mijn favoriete documenten ergens te bewaren naast mijn bullet journal maar ook gewoon omdat ik deze graag met jullie deel en zo een kijkje in mijn leven kan geven.

herinneringen, memories, februari, engeland, au pair

Naar de bibliotheek

Ik probeer minimaal een keer in de maand op zaterdag naar de bibliotheek te gaan. En dan niet voor zomaar een bezoekje maar echt voor een lange tijd. In de bibliotheek hier is heel veel ruimte om lekker te zitten dus ik leg al mijn spullen ergens neer en ga dan rustig rondlopen tussen de kasten met boeken. Daarna ga ik lekker zitten en een tijdje lezen. Ik kijk echt uit naar zo’n zaterdag en laad er echt van op.

herinneringen, memories, februari, engeland, au pair

lang telefoongesprek met mirjam

Elke eerste zaterdag van de maand proberen Mirjam en ik met elkaar te bellen. Tussendoor hebben we veel contact maar onze telefoongesprekken is echt het moment dat we elkaar even updaten met wat we aan het doen zijn en hoe het met ons gaat. Gemiddeld bellen we zo’n 3 uur en we praten echt over van alles. Het is altijd net of we gewoon tegenover elkaar zitten in een koffiezaakje.

herinneringen, memories, februari, engeland, au pair

haken

In februari ben ik weer begonnen met haken. Het is echt jaren geleden dat ik had gehaakt maar omdat ik wat meer nieuwe series kijk zocht ik wat om te doen. Met oude series ben ik altijd gelijk wat aan het doen met een nieuwe serie voelt het altijd een beetje nutteloos om gewoon op de bank te zitten en te kijken. Dus ben ik zoek gegaan naar een nieuw haakproject. Heel fijn om te doen terwijl ik een serie kijk.

IMG_8960

naar nederland

Februari stond in teken van een aantal dagen terug naar Nederland. Een heerlijke week waar ik mijn familie en vrienden weer even zag. En mijn hoogtepunt van die week was het zien van mijn nieuwe nichtje. Wil je meer lezen over mijn weekje in Nederland check dan mijn blog die ik over deze week heb geschreven!

zwemmen

Begin februari besloot ik een abonnement bij de sportschool te nemen. Niet zozeer om gebruik te maken van de sportschool maar om gebruik te maken van het zwembad dat ze hebben. Ik loop best wel veel op een dag maar wilde heel graag wat anders er bij doen en zwemmen leek me wel een goed idee. En dat bleek juist te zijn. Ik probeer elke week minimaal een keer te gaan (lukt niet altijd) en ik geniet er echt van. Naast het zwembad hebben ze ook een sauna en een stoomhut en daar maak ik dus ook absoluut gebruik van na het zwemmen. Even ontspannen na het zwemmen en de warmte is heel fijn voor mijn spieren.

Dit waren mijn favoriete herinneringen van de afgelopen maand. Laat je me weten wat jouw favoriete herinnering van de maand was?