Making Memories | februari 2021

Februari is altijd een korte maand en dat was dit jaar niet anders. De maand vloog voorbij en ik kan niet geloven dat het alweer maart is. Tijd om terug te kijken op de afgelopen maand.

sneeuw

Mijn hoogtepunt van de maand was wel de week met sneeuw en ijs. Ik heb zo genoten van alle wandelingen en het schaatsen aan het einde van de week. Ik ben echt dol op sneeuw en dat we er een week van konden genieten maakte dat mijn humeur er flink op vooruit ging. Die week werden er ook twee verstandskiezen getrokken maar door de sneeuw en het ijs was dat een stuk dragelijker.

Nieuwe boeken

Ja ja, ik deed weer een boekenbestelling. Was niet helemaal de bedoeling, want eigenlijk had ik mezelf een verbod gegeven maar ik was op zoek naar een boek en uiteindelijk bestelde ik nog twee boeken extra. Tja, ik word gewoon heel blij van boeken kopen en vorige week leerde ik dat je vooral je geld moet uitgeven aan dingen waar je blij van word en die je geluk vergroten.

Mirjam op bezoek

Mirjam kwam weer op bezoek. Ik kijk altijd zo uit naar de momenten dat we elkaar zien. We spreken elkaar praktisch dagelijks, maar elkaar in het echt zien is toch wel fijner. Ze bleef weer gezellig slapen en we hebben fijn kunnen bijkletsen.

wandelen in Lage vuursche

Vorige week waren mijn werkdagen omgegooid en was ik onverwachts vrij op woensdag. Aangezien mijn zus vakantie had besloten we er samen een leuke dag van te maken. We reden richting Lage Vuursche en hebben daar een fijne wandeling gemaakt. Het was echt heerlijk om even in een andere omgeving te zijn dan normaal en echt even een vrije dag te hebben.

Dat waren mijn favoriete herinneringen aan februari. Maart wordt weer een behoorlijk drukke maand met onder andere mijn verjaardag, weer een bezoek aan de kaakchirurg, ook zit ik op het stembureau en staan er nog een aantal dingen op de agenda.

Wat is jouw favoriete herinnering aan februari?