Making memories | januari 2021

De eerste maand van het jaar zit er op! Januari was een beetje dubbel. Aan de ene kant was het drie keer knipperen en was het voorbij maar aan de andere kant leek de maand eindeloos te duren en had de maand voor mijn gevoel 98 dagen. Januari was de maande van wandelen, sneeuw, een nieuwe bril en voor het eerst in tijden weer een koffie to go.

life with pictures, persoonlijk, anna laura, foto's, weekverslag, week 20, lifewithanchors

sneeuw

De sneeuw was een van mijn hoogtepunten van de maand. Ik ben echt dol op sneeuw en zit er eigenlijk elk jaar wel een beetje op te wachten. De sneeuw was er niet lang maar ik heb er echt optimaal van genoten. Ik maakte een lange wandeling door de sneeuw en was behoorlijk teleurgesteld toen de sneeuw de volgende dag alweer weg bleek te zijn.

nieuwe bril

Mijn bril was behoorlijk toe aan vervanging, of in elk geval mijn glazen. Die waren behoorlijk beschadigd en omdat de opticien een groot gedeelte van de monturen in de sale had vond ik het een mooi moment om een nieuwe bril uit te zoeken. Ik had ook mijn ogen op laten meten en het bleek ook wel dat er wat dingen veranderd waren. Ondertussen heb ik mijn nieuwe bril en ben ik echt super blij. Ik moet nog wel een beetje wennen aan de nieuwe sterkte van mijn glazen maar het gaat elke dag beter!

wandelingen

Sinds ik in een outdoorwinkel werk waar wandelen het belangrijkste is ben ik zelf ook een stuk meer gaan wandelen. Ik ben altijd al dol geweest op wandelingen en sinds ik in Engeland ben geweest alleen maar meer. Maar de laatste maanden was het wandelen sterk verminderd. Nu probeer ik in het weekend vooral lekker veel te wandelen en als het lukt op mijn andere vrije dagen ook. In januari hadden we een aantal mooie dagen en dat maakte de wandelingen alleen maar fijner.

koffie to go

In januari ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer een even naar de bibliotheek om boeken in te leveren en boeken te halen en ik vond een koffietentje waar ze koffie to go deden. Het was niet heel fantastisch, want wat er is er nu aan koffie drinken in de kou op een koud bankje, maar het was ook wel weer lekker. We hebben hier in de buurt eigenlijk geen plekken waar je koffie kan halen dus deze vondst was erg leuk.

Dat waren mijn favoriete herinneringen van de afgelopen maand. Februari is tot nu toe vrij leeg met uitzondering van mijn werk natuurlijk en een bezoek aan de kaakchirurg, dus we gaan zien wat het gaat worden.

Hebben jullie een mooie/fijne herinnering aan januari?