Making memories | Juli 2021

We zitten alweer in de tweede week van augustus, maar wat mij betreft nog niet te laat om terug te kijken op de vorige maand. In juli besloot ik na heel veel drukke maanden het even wat rustiger aan te gaan doen. Ik bleef uiteraard wel gewoon werken, maar andere dingen uit mijn leven gingen even op een lager pitje en ik ging zelfs een paar dagen op vakantie. Vandaag neem ik je mee in mijn favoriete herinneren van de maand.

Moestuin in de achtertuin

Ik heb al vaker op mijn blog over mijn poging tot een mini-moestuin gedeeld. In juli had ik eindelijk resultaat! Het was ook het enige resultaat want de rest kwam of niet omhoog of werd niet groot. Deze boontjes waren in elk geval heel lekker! Ik heb ook nog twee pompoenplanten waar ondertussen bloemen in zitten dus wellicht komt daar nog wel wat leuks uit.

Tijd aan het water

In juli bracht ik best wel wat tijd door aan het water. Ik wandelde er een aantal keren naar toe, deed een poging tot zwemmen en ik heb er ook op een zondagmiddag een tijdje doorgebracht. De laatste paar weken ben ik er maar weinig geweest maar ik voel me altijd zoveel beter als ik een tijdje op het strandje heb gezeten of gestaan.

Koffie drinken met mijn zus

Samen met mijn zus ging ik op een zaterdagochtend richting de stad om boodschappen te doen. Het was rond koffietijd dus zochten we een koffietentje waar we koffie konden drinken met lactosevrije melk. Dit is namelijk verrassend weinig te vinden bij koffietentjes. Maar we vonden een plekje en wow wat genoot ik daarvan. Ik heb het laatste jaar verrassend weinig koffie buiten de deur gedronken en ik mis het toch wel een klein beetje.

Kamperen in Friesland

Eind juli ging ik een paar dagen naar mijn ouders in Friesland. Zij waren daar op vakantie maar omdat ik gewoon moet werken ben ik uiteindelijk een lang weekend naar hen geweest. Het zou niet het meest mooie weekend qua weer worden, maar uiteindelijk hadden we prachtig weer en ben ik met flink kleurtje terug gekomen. Het waren echt een paar fijne dagen samen met familie.

Dat waren mijn favoriete herinneren aan juli. Deze maand staat helemaal in het teken van rust. Ik heb geen lange to do lijstjes (behalve op mijn werk) en daar geniet ik volop van. Volgende week ga ik zelfs nog een paar dagen op vakantie en daar kijk ik heel erg naar uit!

Wat was jouw favoriete herinnering aan juli?