Making memories | juni 2020

Wow, we zijn al in juli. De tijd gaat hard! De maand juni vloog voorbij en ik kan me er eerlijk gezegd maar weinig van herinneren. Het is maar goed dat ik elke week wat dingen op schrijf en dat ik af en toe wat foto’s maak want anders dan had ik niet geweten wat ik vandaag had moeten schrijven. Dus vandaag weer een aantal van mijn favoriete herinneringen van de afgelopen maand.

making memories, juni, lifewithanchors, au pair, anna laura

koffie drinken bij de rivier

Langzaam maar zeker gaan er steeds meer dingen open. Zo ook een van mijn favoriete koffietentjes. Op een van de zaterdagen toen de zon ook uitbundig aan het schijnen was heb ik een boek in mijn tas gestopt ben ik er naar toe gelopen. Uiteindelijk kocht ik ook nog een lekker stuk carrot cake en heb ik vervolgens een hele tijd aan de rivier op een bankje gezeten. Je kan je voorstellen dat ik er echt intens van heb genoten!

in het zwembad met de kinderen

De maand juni kende heel wat mooie dagen. We hebben best een grote tuin en op het moment dat het lekker weer is zetten we het zwembad neer. Halverwege juni kregen de kinderen mij zo ver dat ik er met ze in ging en tijdens de warmte vorige week heb ik er ook heel wat tijd in doorgebracht. Vorige week vond ik het absoluut niet erg want zo had ik totaal niet door dat het eigenlijk best wel warm was. We hebben echt heel veel lol gehad in het zwembad en heb er ook echt van genoten.

making memories, juni, lifewithanchors, au pair, anna laura

filmavond via skype

Met een van mijn vriendinnen kijk ik regelmatig iets op Netflix. Een van ons deelt haar scherm en zo hebben we bijvoorbeeld een aantal maanden samen serie kunnen kijken. In juni deed ik het een keer met een andere vriendin. Dit keer niet met scherm delen maar drukte we tegelijk op play met onze film. We waren tegelijk aan het videobellen via WhatsApp (zonder geluid) en dat was echt fantastisch. We hadden vaak dezelfde reactie en sowieso keken we een hele toffe film.

‘s avonds buiten zitten

Met de warme dagen werd mijn kamer flink warm. Dus heb ik vooral afgelopen week heel veel ‘s avonds buiten gezeten. Dat vind ik altijd een van mijn favoriete dingen te doen in de zomer. Het is niet te warm om buiten te zitten en vooral hier is het lekker rustig. Ik heb vorige heel wat uurtjes met mijn boek buiten zitten lezen.

Dit keer niet zo heel veel herinneringen. Veel herinneringen die ik heb gemaakt de afgelopen maand houd ik gewoon lekker voor mezelf maar deze vond ik fijn om met jullie te delen.

Heb jij een favoriete herinnering aan de afgelopen maand?