Making memories | juni 2021

We zijn officieel op de helft van het jaar. Het is daarnaast de eerste woensdag van de maand en dat betekent dat ik mijn favoriete herinneringen van de vorige maand met jullie ga delen. Ondanks de drukte heb ik ook leuke dingen gedaan en die deel ik graag met je.

Zwemmen

In juni ben ik weer begonnen met zwemmen. Ik was er al wat langer over aan het nadenken en toen het echt heel lekker weer was vond ik het wel tijd. Bij mij in de buurt is er alleen een openlucht zwembad dus je kan je voorstellen dat als het wat frisser is ik meestal geen zin heb maar ik ben de afgelopen maand toch wel een aantal keren geweest. Ik vind het een fijne manier van bewegen en kan ook best wel ontspannen in het water.

weekend weg

Het laatste weekend van de maand bracht ik door in een klein hutje op een camping in Helvoirt samen met een vriendin. Het weekend stond al wat langer gepland en het was echt heerlijk. We hadden prachtig weer, zaten op een leuke camping en hebben leuke dingen gedaan. We hadden bedacht dat we lekker veel zouden gaan wandelen in de Loonse en Drunense Duinen maar uiteindelijk hebben we veel tijd op de camping doorgebracht wat ook helemaal prima was.

buiten zijn

Juni was de maand met lekker weer dus bracht ik heel veel tijd buiten door. Ik ging op de fiets naar mijn werk, maakte regelmatig een wandeling en zat lekker veel buiten. Ik merk dat als ik buiten ben mij veel beter kan ontspannen en dat is in een drukkke tijd als deze erg welkom. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik best wel moeite kan hebben met ontspannen dus het zonnige weer was en is erg welkom!

Dat waren mijn favoriete herinneringen van de maand juni!

Wat was jouw favoriete herinnering aan juni?