Making memories | Maart 2021

Maar was een hele vreemde maand. Toen ik ging nadenken over alle dingen die ik had gedaan in maart en keek naar de foto’s op mijn telefoon kwam er weinig naar boven. Ik heb voor mijn idee vooral heel veel gewerkt en daarnaast allemaal andere projecten waar ik nu nog niet echt over kan praten (ja, heel stom). Er waren wel een paar leuke dingen in maart en die deel ik graag met je vandaag.

mijn verjaardag

Begin van de maand was mijn verjaardag. Ik had helemaal geen zin in mijn verjaardag maar uiteindelijk was het nog best wel leuk. Ik heb leuke cadeaus gekregen en met de mensen met wie ik het vierde was het ook heel gezellig. Met de ene vriendin ging ik wandelen in het bos, familie kwam verdeeld over een paar dagen en eind maart vierde ik het met een andere vriendin.

1 jaar au pair chats

Eind maart vierde we met een groepje au pairs ons 1-jarig jubileum van onze zoom chats. Toen we hier mee deden spraken we elkaar elke week op Zoom en zo kwamen lockdown in Engeland door. Sinds we allemaal weer terug zijn in onze thuislanden spreken we elkaar een stuk minder maar het blijft heel gezellig. We hebben een ervaring die we met elkaar delen en de vriendschappen die hier door zijn ontstaan zijn echt heel mooi en bijzonder. Ik ben echt heel blij met deze meiden in mijn leven.

buiten zitten

De dag dat ik dit typ valt er elk uur sneeuw uit de lucht dus is dit niet echt voor te stellen maar vorige week heb ik echt een hele tijd buiten zitten lezen. Ik vind sneeuw en ijs altijd heel leuk in de winter maar voor de rest vind ik de winter altijd maar lastig. Ik ben best wel gevoelig voor een winterdip en ben altijd heel blij als het steeds een beetje warmer wordt. Ik hoop dat de temperaturen snel weer wat omhoog gaan zodat we weer buiten kunnen zitten.

Als ik dit zo zie dan was maart niet zo heel erg bijzonder. Het was best wel een drukke maand en ik ben wel toe aan iets rustigere maand, en als ik mijn agenda zie voor de komende weken dan zou het ook zo moeten zijn!

Heb jij nog een leuke herinnering aan maart?