Making memories | Mei 2021

We zijn alweer in de zesde maand van het jaar en dus bijna op de helft. Niet te geloven hoe snel het gaat. Mei was een drukke maand waardoor het leek dat de tijd vloog. Ik heb genoeg leuke dingen gedaan en meegemaakt en die deel ik graag met je!

weekendje bij Mirjam

De maand begon met een weekend bij Mirjam. Ik had die vrijdag een interview waarbij ik mocht vertellen over mijn uitzending bij TWR en bleef daarna het hele weekend bij haar. Het weekend was gevuld met boeken, lezen, podcasten, kletsen en gewoon gezellig bij elkaar zijn. Het voelt echt een beetje als vakantie als ik ergens een weekendje ben.

moestuin

Eind april vond ik het wel leuk om een mini moestuin te beginnen. Ik wilde wat plantjes en zaadjes kopen en die in potjes zetten. Gewoon iets leuks om te doen in mijn vrije tijd. Ik heb geen hele groene vingers dus wist niet of het echt goed zou uitpakken, maar als je het niet probeert dan weet je zeker dat het niet lukt. Dus in mei begon ik met zaaien. Ik had een paar mini moestuintjes van de Appie en kocht ook nog zakjes zaad. Een aantal heb ik eerst binnen gezet en toen ze groot genoeg waren heb ik ze buiten overgepoot. Ondertussen groeit bijna alles lekker door en ik heb er echt heel veel plezier in!

Training

Nu jullie weten over mijn komende uitzending naar Bratislava (als dit nieuw is, lees dan eerst even mijn blog) kan ik jullie veel meer vertellen over wat ik doe. In mei had ik bijvoorbeeld een week vrij van mijn werk omdat ik de hele week training had. Elke dag zat ik achter mijn laptop samen met 14 andere aankomende zendelingen van over de hele wereld voor een training. Een super leerzame maar ook vermoeiende week, maar ik heb er echt van genoten!

interview wildfm

Een van de grootste verrassingen van mei was een onverwachts interview bij WildFM. Elke week mag TWR Nederland daar radio maken en ik was gevraagd voor een interview over mijn werk bij TWR. Dus ben ik naar Amstelveen gegaan en heb ik een uur lang in de studie gezeten met Rob van Rossum en heb ik mogen vertellen over mijn werk. Van te voren was ik best een beetje zenuwachtig maar het ging hartstikke goed. Rob is een hele goede interviewer en zorgde ervoor dat ik helemaal op mijn gemak was. Het interview is hier terug te kijken (vanaf min. 42 ong)

Dat waren mijn favoriete herinneringen van de maand! Ik hoop dat jij ook een hele fijne maand hebt gehad!

Wat is jouw favoriete herinnering?