Making memories | november 2020

November vloog voorbij. Ondanks dat de maand niet zo heel top begon met een afwijzing na een intensieve sollicitatieprocedure kwam er halverwege de maand wel goed nieuws dat ik ergens anders wel was aangenomen. De rest van de maand deed ik ook genoeg leuke dingen en een aantal deel ik vandaag met je!

herinneringen, memories, november, lifewithanchors

ticket to ride spelen

Begin van de maand leerde mijn zus mij Ticket to ride. Vanaf moment een vond ik het fantastisch en sindsdien hebben we het al heel wat keren gespeeld. Ik ga echt steeds meer spelletjes leuk vinden en dat is apart maar ook heel leuk!

herinneringen, memories, november, lifewithanchors

contract ondertekenen

Zoals ik al zei in mijn intro begon de maand niet zo heel leuk. Na een intense sollicitatieprocedure kreeg ik de dag na mijn 2e gesprek helaas het bericht dat ik daar niet was aangenomen. Diezelfde dag had ik de deadline voor een proefopdracht bij een andere organisatie en een week erna kreeg ik het goede bericht dat ik was aangenomen. 2 weken geleden kreeg ik mijn contract en die heb ik ondertussen ondertekend. En als je dit leest heb ik gisteren mijn eerste werkdag gehad, aaaah.

herinneringen, memories, november, lifewithanchors

Kaneelbroodjes bakken

Vorig jaar waagde ik een poging met het bakken van kaneelbroodjes en die waren niet heel erg lekker. Toen ik in oktober bij Mirjam hele lekkere zelfgebakken kaneelbroodjes at moest ik het gewoon nog een keer proberen. Ik zocht een ander recept en dit keer lukte ze echt fantastisch. Ik kan echt elke dag wel kaneelbroodjes eten als ze lekker zijn.

herinneringen, memories, november, lifewithanchors

filmavondje met mirjam

2 weken geleden deed ik een filmavondje met Mirjam. Niet bij elkaar maar via NetflixParty. Toen Little Women verscheen had ik hem in de bios gezien maar sinds kort staat de film op Netflix en Mirjam had hem nog niet gezien. We besloten om de film samen te kijken en het was heel fijn. Ik blijf de film zo mooi vinden!

Dat waren mijn favoriete herinneringen van november. Heb jij nog een mooie herinnering aan november?