Making memories | oktober 2020

Oktober was de maand dat we met zijn allen terug gingen in een soort van lockdown. Ik was al veel thuis maar ik houd er nu nog meer rekening mee. En ondanks dat ik sowieso niet zo veel te doen heb heb ik in oktober toch een aantal leuke dingen kunnen doen en een aantal fijne herinneringen gemaakt. Vandaag deel ik er een paar met je.

making memories, herinneringen,

weekend bij Mirjam

Oktober begon met een weekendje logeren bij Mirjam. Vrijdag vroeg in de avond stapte ik het OV in en maandagochtend ging ik pas weer weg. Het weekend was gevuld met kletsen, wandelen, lezen, film kijken, samen koken en eten en vooral heel veel gezelligheid. Ondanks dat ons weekendje in Engeland niet door kon gaan hebben we een fijn weekend samen gehad op deze manier.

veel wandelingen

Toen ik bij Mirjam was hebben we elke dag gewandeld. Dat vond ik zo fijn dat ik het besloot door te zetten. En dus ging ik bijna elke dag een rondje wandelen. Soms sloeg ik een dag over maar over het algemeen wandelde ik bijna elke dag. In Engeland wandelde ik natuurlijk ook heel fijn en ik miste het meer dan ik dacht dus ik ben blij dat ik het weer heb opgepakt.

High tea maken

Een van mijn zusjes had aan een vriendin een high tea als verjaardagscadeau gegeven. Maar een high tea ergens doen bij ons in de buurt kan niet echt heel handig dus ik had aangeboden om de high tea maken.

bible journaling

Al een tijdje volg ik Jenna van Scribbling Grace op Instagram. Zij verft veel in haar bijbel en laatst had ik eindelijk de moed om ook in mijn bijbel te verven. Ik maakte een pagina van een van mijn favoriete bijbelteksten van het moment.

Dit waren mijn favoriete herinneringen van oktober. November is begonnen met een drukke week. Het is ook een hele spannende week en ik hoop heel erg dat deze week positief effect heeft! Verder is november nog helemaal leeg maar dat verandert hopelijk snel.

Heb jij nog een mooie herinnering aan oktober?