Making memories | september 2020

Hoewel mijn leven op het moment niet zo heel spannend is en er maar weinig gebeurt heb ik gelukkig nog wel een paar leuke herinneringen met jullie te delen.

herinneringen, making-memories, herinnering, augustus

Avondje naar het strand

Begin september gingen we op een zaterdagavond voor een paar uurtjes naar het strand. Het waaide ontzettend hard en was best wel koud maar we werden getrakteerd op een prachtige zonsondergang en dat maakte heel veel goed.

herinneringen, making-memories, herinnering, augustus

koken voor familie

Samen met mijn zus draaide ik een 3-gangen menu in elkaar voor het gezin. Ze had kaartjes voor een online concert en wilde de avond graag speciaal maken. Ze vroeg mij of ik wilde helpen met koken en dat deed ik met alle plezier. Ik vind dat echt heel leuk om te doen in mijn vrije tijd. Lekker uitgebreid koken en de tafel mooi aankleden, heerlijk!

herinneringen, making-memories, herinnering, augustus

mijn favoriete plekje bezoeken

Rondom mijn woonplaats zijn een paar hele fijne plekjes waar ik graag kom. Af en toe miste ik die wel toen ik Engeland zat. Nu kan ik er weer heel vaak heen en af en toe doe ik dat dus ook weer. Even uitkijken over het water en ergens op een bankje zitten en nadenken. Echt heel fijn.

herinneringen, making-memories, herinnering, augustus

start bookstagram

Ik vertelde het laatst al in mijn gevonden schatten blog, maar ik ben dus in september eindelijk begonnen met een bookstagram! Al langere tijd leek dat me heel leuk en ik ben nu gewoon begonnen. Zo leuk om te posten over boeken. Ik heet @thebookclubmoments op Instagram voor als je het leuk vindt om mij te volgen!

herinneringen, making-memories, herinnering, augustus

Spullen uit Engeland terug

Ik heb zo goed als bijna al mijn spullen weer terug die nog in Engeland lagen. De meeste spullen lagen nog in Engeland en moesten nog steeds terug komen. Een van mijn vriendinnen daar haalde mijn spullen op bij het gastgezin en samen met haar zocht ik via FaceTime alles uit. Zij heeft vervolgens twee dozen met spullen opgestuurd. Het kostte me even wat stress (en twee nachten slaap) maar ik ben blij dat alles weer terug is! Niet alles is er overigens. Medicijnen bijvoorbeeld mochten niet mee dus er staat nog wel iets, maar eigenlijk zijn dat niet direct belangrijke dingen dus daar kan ik prima mee leven.

Dat waren mijn favoriete herinneringen van de maand! Heb jij nog een leuke herinnering aan september?