Making memories | Maart 2020

Herinneringen aan maart zijn een beetje gemixt. De maand begon fantastisch met mijn verjaardag en een daarbij super grote verrassing, maar eindigde met een lock down voor zo’n beetje de hele wereld. Het was een hele gekke maand maar gelukkig heb ik een aantal mooie herinneringen gemaakt.

herinneringen, memories, maart, engeland, au pair

Mijn verjaardag

Voor het eerst in mijn leven vierde ik mijn verjaardag niet thuis met mijn familie. Ik zag er best wel tegenop omdat ik het niet ging vieren en niet echt wist wat voor dag het zou worden. Toch werd het uiteindelijk een van de meest fantastische verjaardagen ooit. De dag van te voren ging namelijk de bel. Aangezien ik de enige was die thuis was deed ik de deur open en toen stond mijn moeder en zusje voor de deur. Achter mijn rug om hadden ze alles geregeld met mijn gastfamilie en iedereen heeft het geheim weten te houden voor mij. Zo bizar!

herinneringen, memories, februari, engeland, au pair

Uiteindelijk heb ik echt een fantastische verjaardag gehad. Ik ben ging ontbijten met een aantal vrouwen uit de kerk, heb mijn verjaardag gevierd met de kindjes en in de avond heb ik gekookt voor een aantal mensen. Al met al echt een super verjaardag, eentje die ik niet zo snel ga vergeten!

herinneringen, memories, februari, engeland, au pair

Wandelen op de malvern HIlls

De zondag na mijn verjaardag was ik uitgenodigd door iemand uit mijn kerk om voor haar verjaardag te gaan wandelen op de Malvern Hills. Dat is niet zo ver hier vandaan en ik was er nog nooit geweest. Het kwam ook wel goed uit want op zaterdag zijn mijn moeder en zusje weer naar huis gegaan en ik voelde me een beetje verloren. En dat kon ik zo een beetje vergeten. De Malvern Hills zijn echt prachtig en ik hoop dat ik er snel weer een keertje heen kan!

herinneringen, memories, februari, engeland, au pair

START VAN DE LENTE

Langzaamaan wordt het weer steeds beter! Afgelopen week was het zo fantastisch weer dat we elke middag een groot gedeelte van de middag buiten doorbrachten en ik zelfs al wat verkleurd ben in mijn gezicht! Ik ben ook begonnen met wandelen en dat is echt heerlijk. Omdat we eigenlijk de hele dag thuis zijn mis ik echt mijn beweging en dat probeer ik een beetje op te lossen met wandelen. Ik zeg altijd dat de herfst mijn favoriete seizoen is maar eigenlijk is dat denk ik de lente. Het is warm genoeg om lekker buiten te zijn en met bijvoorbeeld alleen vest rond te lopen,  overal om je heen komt er bloesem tevoorschijn. Alleen maar fijne dingen. Deze week is het weer iets frisser maar hopelijk gaan de temperaturen snel weer omhoog!

Dat waren mijn mooiste herinneringen van maart. Het is een vrij pittige maand ook geweest met de uitbraak van het Coronavirus en alles wat erbij komt kijken maar ik probeer elke dag te kijken naar alle goede dingen die er die dag zijn gebeurd om zo ook positief te blijven.

Wat is jouw favoriete herinnering aan maart?