Persoonlijk| Update

update, persoonlijk, fibromyalgie,

Af en toe vind ik het fijn om gewoon lekker van me af te schrijven. Gewoon even lekker tikken wat er in mijn hoofd zit zonder dat er echt een samenhang in zit. Vandaag daarom maar even een update. Want hoe gaat het nu eigenlijk met me? 

Eigenlijk gaat het best goed met me. Ik zit best lekker in mijn vel en ben ontzettend blij met mijn stage. Ook een hele uitdaging want als je opeens de verantwoordelijkheid krijgt over drie social media kanalen dan is dat best wel even omschakelen. Ik zit meer met mijn telefoon in mijn hand om alles te checken en mijn eigen social media raakt een beetje ondergesneeuwd. Ik moet eigenlijk gewoon even wat regeltjes voor mezelf opstellen en een goede balans zien te vinden tussen stage en privé.

Deze week is behoorlijk druk. Ik ben overdag bezig met mijn stage, of op kantoor of thuis, en daarnaast moet ik donderdag nog een ontwerpopdracht inleveren en ben ik in de avonduurtjes daar dus nog heel druk mee bezig. Als ik die opdracht heb ingeleverd krijg ik het gelukkig wat rustiger en daar zie ik wel naar uit. Het lijkt me heerlijk om gewoon ‘s avonds lekker op de bank te kunnen zitten met mijn boek want daar kom ik niet echt aan toe deze week.

Met mijn fibromyalgie gaat het weer wat beter. Nadat ik terug kwam van Dabar heb ik een aantal weken behoorlijk veel pijn gehad en slikte ik een stuk meer pijnstillers dan normaal. Op dat moment is het best wel zoeken naar een balans en ook voor mezelf weer even omschakelen en manieren zoeken om het niet te veel te laten overheersen. Gelukkig voel ik het nu weer de goede kant op gaan en hoop ik dat dat voorlopig zo blijft.

Afgelopen week bracht ik ook weer een bezoek aan mijn cesartherapeute. In principe was het plan dat het de laatste keer zou zijn omdat het heel goed gaat. Maar na een gesprekje en wat oefeningen kwam mijn therapeute tot de conclusie dat het beter is als ik over een half jaar gewoon weer terug kom. Er blijven een aantal dingen waar ik aan moet blijven werken, waaronder rekoefeningen, en dus staat er gewoon weer een afspraak. Ik vind het helemaal niet erg want zo houd ik een soort stok achter de deur om te blijven werken en niet in een sleur te komen. Ook weet ik dat als het niet zo goed gaat ik makkelijker een afspraak bij haar kan maken.

Morgen is het al weer september. Ik was van plan om te gaan beginnen met een suikervrij dieet om te kijken hoe mijn lichaam daarop reageert maar ik moet dat denk ik toch nog maar even uitstellen. Ik wil er wel meer opletten maar helemaal suikervrij gaan red ik nog niet. Dat kost behoorlijk wat voorbereiding en dat heb ik niet gedaan. Ik ga wel aankomende maand wat meer op mijn voeding letten en ik ben benieuwd wat het met mijn lichaam gaat doen en dan voornamelijk de pijn.

Deze week hoop ik ook het hardlopen weer op te pakken. Door Dabar en de nasleep daarvan heb ik mezelf nog niet zo ver kunnen krijgen om weer verder te gaan maar ik heb nu voor zaterdag in mijn agenda staan dat ik wil gaan hardlopen. Lijkt me weer heel erg fijn, want ik mis het wel. Afgelopen nacht droomde ik er zelfs van dus volgens mij is het echt tijd dat ik weer ga hardlopen. Ik ben aan het kijken of ik misschien nog meer sport in mijn leven kan krijgen. Dichtbij het kantoor van Huis van Belle zit een sportschool en het is wel erg aantrekkelijk. Hebben jullie ervaring met de sportschool?

Nou volgens mij heb ik jullie behoorlijk weer bijgepraat en zijn jullie weer helemaal op de hoogte! Hoe gaat het met jou?