Life with pictures | week 6

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, dagboek, blogger, overzicht, persoonlijk, week

Yes het is weer maandag. Eerlijk, ik heb nooit zo heel veel problemen op maandag. En om je week nog leuker te beginnen heb ik weer een vol weekoverzicht met dit keer compleet andere foto’s als anders. Ik had een hele rustige week waarin ik heel veel heb gelezen en ben ook nog bezig geweest met een aantal diy’s. Kijk mee!

weekoverzicht, fotodagboek, blogger, foto's, persoonlijk, dagboek, snapshots, anna laura

Omdat ik best wel een ochtendmens ben ben ik maandag al weer vroeg wakker. Maar ik besluit om in mijn bed te blijven en nog even te genieten van de rust. Om half 10 besluit ik naar beneden te gaan en ontbijt ik op de bank. Doe ik eigenlijk nooit maar was wel fijn om te doen.

Deze week moest ik wat blogjes aanleveren voor de komende periode voor Huis van Belle. ‘s Middags maakte ik daar een begin mee terwijl ik de film Inside Out keek.

weekoverzicht, fotodagboek, foto's, blogger, persoonlijk, dagboek, snapshots, overzicht, life with pictures, anna laura

In november kocht ik bij de Ikea stof om hoezen te maken voor kussens. Die kussens heb ik al jaren en toen vond ik ze helemaal geweldig. Nu zijn ze niet meer mijn stijl maar omdat ik ze wel nodig heb maakte ik er hoezen om heen. Nu passen ze weer bij mij!

weekoverzicht, fotodagboek, blogger, persoonlijk, foto's, dagboek, overzicht, life with pictures, anna laura

Dinsdag begon ik ook mijn dag weer lekker rustig en heb ik de hele ochtend in mijn boek gelezen (ik heb deze week 4 boeken gelezen).

‘s Middags maakte ik mijn diy’s af en schreef de artikelen erbij. Daarna ben ik vast wat op zoek gegaan naar mogelijke stageplekken. Vanaf september moet ik stagelopen en ik wil vroeg genoeg beginnen met zoeken zodat ik straks de juiste stage heb!

weekoverzicht, fotodagboek, persoonlijk, foto's, blogger, snapshots, anna laura, life with pictures

Woensdag ging even de deur uit om wat anders te doen. Ik wil een tas maken en had daar nog wat spullen voor nodig. Verder stond er een bezoek aan de bibliotheek en nog wat andere boodschappen op de planning en dus ging ik lekker op de fiets naar de overkant.

weekoverzicht, fotodagboek, persoonlijk, foto's, blogger, dagboek, overzicht, life with pictures, anna laura

Op de markt vond ik deze prachtige bloemen. Ik ben gek op Ranonkels en toen ik ze tegenkwam kon ik ze niet laten staan.

Toen ik thuis kwam was mijn moeder pannenkoeken aan het bakken. Dat was echt genieten.

weekoverzicht, fotodagboek, overzicht, blogger, persoonlijk, foto's, life with pictures, anna laura

Door het leren was het opruimen van mijn bureau er behoorlijk bij ingeschoten. Dus deed ik ‘s middags een poging om alles op te ruimen wat ook best wel goed ging. Af en toe nam ik even een pauze om te lezen en aan het eind van de middag was alles weer netjes opgeruimd en alles voor het nieuwe blok al weer tevoorschijn gehaald.

weekoverzicht, fotodagboek, dagboek, foto's, persoonlijk, blogger, anna laura, life with pictures

Woensdagavond aten we een van mijn lievelingskostjes. Rijst met roerbakgroente en stokjes sate.

‘s Avonds plofte ik neer op de bank met 2 aflevering Kleine huis op de prairie en mijn lievelingsthee.

weekoverzicht, fotodagboek, dagboek, persoonlijk, blogger, foto's, anna laura, life with pictures

Donderdag stond in het teken van alles uitzoeken voor het nieuwe blok.

Wachten op een vriendinnetje die naar mijn huis kwam om leuke plannen te maken.

weekoverzicht, fotodagboek, blogger, persoonlijk, dagboek, foto's, life with pictures, anna laura

Ik oefende met een kwastje en inkt. Ik heb heb heel vaak geprobeerd met verf maar dat lukte niet en toen ik het van de week met inkt deed lukte het wel.

Vrijdagmiddag besteedde ik mijn meeste tijd aan het maken van een blokplanning en de planning voor deze week.

weekoverzicht, fotodagboek, persoonlijk, foto's, blogger, dagboek, overzicht, anna laura, life with pictures

Zaterdagochtend had ik heel erg behoefte om mijn hoofd leeg te maken en zag ik hardlopen als de beste optie. In oktober had ik dat voor het laatst gedaan en op de een of andere manier dacht ik dat ik wel weer klaar voor was. En ik moet zeggen dat het niet slecht ging. Ik hoop het nu door te zetten.

Om op de gezonde tour verder te gaan bakte ik zaterdagavond gezonde havermoutmuffins om deze week mee naar school te nemen.

Dit was mijn weekje weer. Deze week begin ik weer met school en heb ik een vrij drukke planning. Ondanks dat hoop ik wat rust momenten in te plannen en ook nog wat hard te lopen. Het is de laatste week voor de vakantie dus nog even verder en dan mag ik weer verder uit rusten!

Hoe was jullie week?