OOTD: It’s freezing

outfit, kleding, ootd, modesty, modest, rok, trui, blouse, hm, life with anchors, anna laura

Vandaag iets wat ik nog nooit heb gedaan maar wat ik wel vaker wil gaan doen! Een outfit of the day ofwel een ootd. Het was een beetje vreemd en ik moet nog even wennen aan het foto’s maken en beetje uitzoeken wat ik met mijn handen en voeten moet doen maar ik weet zeker dat het wat makkelijker gaat zijn als ik het vaker ga doen. Vandaag deel ik jullie mijn outfit van gisteren. Een heerlijk warme outfit voor een hele koude dag!

ootd, outfit of the day, outfit, kleding, hm, blogger, life with anchors, anna laura

Rok: zelfgemaakt | Trui: HM a/w 2014 | Blouse: BonPrix | Schoenen: van Haren

outfit, ootd, outfit of the day, blogger, fashion, outfit, kleding, anna laura, life with anchors

Horloge: Certina

Ik wilde het afgelopen weekend al doen maar telkens als we op het punt stonden om foto’s te gaan maken, ging het heel hard regenen en hagelen. Jammer, en op een gegeven moment heb ik het uit mn hoofd gezet. Gistermiddag was het opeens heel mooi weer en opperde mijn broertje (die de foto’s zou maken) om het toen te gaan doen. En dus zijn we gegaan. Het was verschrikkelijk koud en heb me behoorlijk moeten inhouden om niet helemaal koukleumend op de foto te staan en ik moet zeggen dat het behoorlijk gelukt is. Ik moet nog even oefenen met poses en wat ik met mijn handen moet doen (iemand tips?) maar ik wil het zeker vaker gaan doen. Ik vind kleding leuk en kan ontzettend blij worden van een mooie outfit waar ik me goed in voel. Deze outfit was er zo een. Een perfecte outfit voor de winter. Het is een hele dikke wollen trui die ik vorige winter kocht maar toen uiteindelijk heel weinig heb gedragen omdat het niet meer koud is geworden. Nu was het het perfecte moment. Omdat ik niet tegen wol kan heb ik er een blouse onder aangetrokken. Dat maakt de outfit ook net wat netter. Het is voor nu met de kou mijn favoriete outfit!

outfit, ootd, fashion, kleding, schoenen, life with anchors, anna laura, van Haren,voeten

Dat was mijn ootd! Ik hoop het regelmatig te gaan doen en ook zeker meer over kleding te schrijven want het is echt een passie voor mij. Het blijft voor mij een uitdaging om mezelf te kleden op mijn eigen manier en er ook anders bij te lopen dan de rest van de wereld.