Andere kleding dan de rest

kleding, fashion, quotes, quote, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors

Ik wilde iets schrijven over kleding en mijn eigen stijl. Maar ik wist niet goed hoe dat moest doen dus ging zoeken op fashion quote en toen kwam ik deze quote tegen. Een mooie quote om mijn eigen stijl te gaan omschrijven voor jullie.

Van kleins af aan kleedde ik me al anders dan andere. Ik droeg altijd een rok en had nooit merkkleding. Ik had af en toe merkkleding omdat ik dat kreeg van familie. Ik droeg ook bijna nooit nieuwe kleding en eigenlijk altijd viel ik een klein beetje buiten een groep met mijn kleding. Als puber had ik het daar niet altijd makkelijk mee maar hoe ouder ik werd hoe minder erg ik het vond. En sinds een paar jaar draag ik mijn kleding met trots. Ik ontdekte mijn eigen stijl en kleuren en voelde me fijn in mijn kleding. Ik ondekte dat ik koele huidtype heb en dat bepaalde kleuren mij heel goed staan en dat ik bepaalde kleuren het liefst altijd aan heb. Zo houd ik het meeste van de kleuren rood en blauw en draag ik het liefst streepjes, ruitjes en stipjes. In de winter heb ik graag lange vesten aan en ik draag ook steeds meer jurkjes omdat het zo makkelijk is.

Zoals ik al zei draag ik van jongs af aan al rokken. Op de basisschool heb ik nog een poosje een broek op vrijdag mogen dragen maar ook dat was op een gegeven moment afgelopen. En zo droeg ik dus 7 dagen in de week een rok. Maar terwijl bij iedereen de rok steeds korter werd bleef hij bij rond dezelfde lengte hangen. Ik draag van kleins af aan al rokken onder de knie. En ook nu draag ik die nog steeds. Dat is je misschien al opgevallen bij mijn hele winterse outfit en hele casual outfit die ik hier heb geplaatst.

Je zult je misschien afvragen waarom ik altijd rokken draag. Vroeger deed ik dat omdat het moest van mijn ouders maar nu draag ik hem omdat ik dat fijn vind. Ik voel me helemaal niet prettig in een broek. Ik draag er een omdat ik geloof dat dat kleding is wat een vrouw hoort te dragen volgens de bijbel. Ik vind het fijn om me anders te kleden dan anderen. Als je op straat of op school kijkt dan zie je dat bijna elk meisje het zelfde aan hebt en dat wil ik gewoon niet. Ik wil niet als een doorsnee meisje gezien worden. Ik val grote kans heel erg op met een rok onder de knie en verder redelijk nette kleding maar ik vind het fijn. Ik voel me er prettig in en ik weet dat het goed is dat ik dit draag.

Wat draag jij voor kleding?