Mijn 8 studie Essentials

studie, essentials, studeren, student, spullen, laptop, rugzak, bulletjournal, herschel, dopper, etui, iPhone

Deze week is het gewone leven weer begonnen voor mij. Leren voor een tentamen en ik heb ook al een aantal uren voor mijn stage er op zitten. Een aantal dingen gebruik ik standaard voor school en vandaag laat ik je die essentials zien.

  1. Rugzak:  Zo’n ruim anderhalf jaar gebruik ik een Herschel Pop Quiz tas in het blauw met rode accenten. Herschel tassen vond ik altijd helemaal geweldig en in mijn zoektocht naar een nieuwe heb ik alleen maar herschel tassen bekeken. Toen ik deze tegenkwam in een tassenwinkel ben ik verliefd geworden en toen ik hem later met heel veel korting tegenkwam op bol.com heb ik hem besteld en ik heb nog geen moment spijt gehad van deze tas. Hij heeft een apart vak voor mijn laptop en verder genoeg ruimte voor alles wat ik mee wil nemen
  2. Laptop : Ik ben een blije bezitter van een Macbook Air 13” en die gebruik ik de hele dag. Niet als ik colleges volg want daar schrijf ik liever maar nu met stage en ook met leren gebruik ik hem.
  3. Agenda: Alle deadlines worden hier ingeschreven en ook afspraken die ik heb staan. Af en toe beland er wat in mijn digitale agenda op mijn telefoon maar toch houd ik hetliever bij een papieren agenda.
  4. Bullet Journal: Lijstjes maken heb ik altijd al gedaan en nu ik begonnen ben met het fenomeen Bullet Journaling ben ik helemaal niet meer te stoppen. Alles heerlijk op een rijtje en goed geordend wat er voor zorgt dat het in mijn hoofd een stuk rustiger is.
  5. Etui: Ik heb standaard wat verschillende pennen bij me, een potlood, liniaal, gum, rolletje washi tape en een highlighter. Als ik geen etui bij me heb dan heb ik ook echt niks dus deze zit gewoon standaard in mijn tas.
  6. Dopper: Elke dag probeer ik genoeg water te drinken. In mijn Bullet Journal zog ik dat er dagelijks 6 hokjes ingekleurd staan zodat ik weet dat ik genoeg heb gedronken die dag.
  7. Telefoon: Niet echt nodig om schoolwerk mee te maken maar vooral om te gebruiken als ik afgeleid ben en even mijn social media wil checken.
  8. Oordopjes: Als ik alleen ben dan heb ik deze echt nodig. Als ik aan het leren ben luister ik vooral naar piano of klassieke muziek. Ben ik gewoon bezig met een opdracht dan heb ik op de achtergrond gewone muziek, meestal via Klove (christelijk radiostation).

Dat waren mijn studie essentials. Wat zijn dingen die jij standaard in je tas hebt voor je studie en altijd gebruikt?