Birthday wishlist

wishlist, birthday, verjaardag, verlanglijst, verlanglijstje, lijst

Over twee nachten ben ik jarig en het leek me wel leuk om met jullie te delen wat er dit jaar op mijn lijstje staat. Het is een mengeling van boeken en creatieve dingen. Dit is mijn birthday wishlist.

  1. De ongewone helden serie van Dee Henderson – Ik ben grote fan van Dee Henderson zoals jullie weten. En ik wil de boeken graag op mijn eigen boekenplank hebben staan zodat ik ze regelmatig kan teruglezen.
  2. Micron fineliners- Deze pennen worden veel gebruikt bij het maken van handlettering en ik wil er graag mee goed leren schrijven. Het schijnen hele goede pennen te zijn dus ze staan hoog op mijn verlanglijstje.
  3. Parker Inkt – ik zou graag andere inkt gebruiken met mijn kalligrafie dan de oost-indische inkt die ik op dit moment gebruik en deze inkt schijnt heel goed te zijn, dus ik zou dat graag willen proberen.
  4. Koi Brush pennen- Ik vind brush kalligrafie heel erg mooi en ik heb het een paar keer geprobeerd met een kwast en dat lukt ook wel maar met speciale pennen gaat het vast nog beter.
  5. Moleskine softcover ruled notebook- Een moleskine notitieboekje staat al heel lang op mijn lijstje maar ik vind ze te duur om ze zelf te kopen dus vraag ik hem gewoon voor mijn verjaardag.
  6. Ja maar wat als alles lukt? – Met sinterklaas kreeg ik een klein boekje met leuke stukjes van Omdenken. Toen ik ging zoeken bleek er een boek te zijn over omdenken en omdat ik me er meer in wil verdiepen lijkt me dit een interessant boek.
  7. Fervent – Een paar weken keek ik de film War room over de kracht van gebed. Bij deze film zijn er verschillende boeken uitgebracht en onder andere dit boek speciaal voor vrouwen.
  8. Sharpie stiften- Deze stiften zijn heel erg populair in Amerika en eigenlijk ook alleen daar te koop maar sinds kort zijn ze in beperkte mate hier in Nederland te koop en daar maak ik graag gebruik van. Ze schijnen erg goed te zijn dus ik ben erg benieuwd.

Wat vinden jullie het leukste?