DIY: Cadeautjes inpakken

Cadeautjes inpakken, ik vind het fantastisch. Ik besteed er altijd heel veel tijd in omdat ik het perfect wil hebben en heb ook altijd heel veel spullen in huis liggen voor het inpakken van cadeautjes. Vandaag wil ik jullie meenemen in mijn proces van cadeautjes inpakken. Dan krijg je misschien nog wel heel veel inspiratie voor het inpakken van al die sinterklaascadeautjes die nog op je liggen te wachten.

Voor mij is het hebben van mooi inpakpapier heel belangrijk. Ik heb standaard een rol bruin inpakpapier van de HEMA in huis omdat dat een mooie basis is voor het inpakken van cadeautjes en je dan ook heel veel kleuren erbij kan gebruiken. Ik heb wel een hele grote zwak voor mooi inpakpapier dus op dit moment met al dat mooie kerstpapier in de winkel komt er steeds meer inpakpapier bij.  Verder gebruik ik heel veel verschillende kleuren touw en tags om er aan te hangen.

cadeautjes inpakken, inpakken, kerst, sinterklaas, inpakpapier, touw, craft, diy, Anna Laura, life with anchors

Hier heb ik als basis bruin inpakpapier gebruikt en er ver nog een baan overgebleven inpakpapier overheen geplakt. Juist van die stukjes zijn heel leuk om als extraatje te gebruiken. Ik heb er een stuk touw om heen gebonden en er nog een bruinkleurige tag aan gehangen. De naam heb ik geschreven met een krijtbordstift (Hema).

cadeautjes inpakken, cadeautjes, inpakken, inpakpapier, sinterklaas, kerst, craft, diy, life with anchors, anna laura

Dit cadeautje heb ik heel simpel gehouden en er alleen een dubbel touwtje omheen gebonden. Het inpakpapier was al “druk” genoeg dus wilde ik het eenvoudig houden. Inpakpapier doet echt heel veel met je cadeautje.

cadeautjes inpakken, cadeautjes, cadeau, inpakken, inpakpapier, craft, diy, sinterklaas, kerst, anna laura, life with anchors

Deze kun je vergelijken met de eerste. Een restje inpakpapier over het andere inpakpapier, touwtje erom heen en de naam op het cadeautje geschreven met een stift en je bent klaar!

Dit is hoe ik het meestal doe als ik niet zo heel veel tijd heb. Als ik meer tijd heb gebruik ik vaak nog tapejes, ga ik aan de slag met stempels en nog heel veel meer dingen die ik kan gebruiken.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor het inpakken van al je cadeautjes! Ik wens je veel plezier met het inpakken van je cadeautjes en ik weet zeker dat je cadeaus met een glimlach ontvangen zullen worden!