Fashion | Wishlist herfst 2016

fashion, wishlist, kleding, herfst, mode, lifewithanchors

Nu het herfst is wordt het uiteraard ook tijd voor nieuwe kleding. Ik heb nog behoorlijk wat kleding in de kast hangen maar veel daarvan draag ik al een heel aantal jaren dus nieuwe kleding is altijd fijn. Ik ben het internet op gegaan en ben gaan zoeken naar een aantal fijne, nieuwe items die op dit moment op mijn wishlist staan.

  1. Een poncho. Ik heb een aantal grote sjaals die als ik wil kan omslaan als een omslagdoek maar eentje die er echt voor gemaakt is zou ik graag willen hebben. Deze poncho heeft een perfecte kleurencombinatie zodat hij eigenlijk overal bij past.
  2. In de herfst/winter draag ik heel vaak bloesjes. Ze zijn gemakkelijk te combineren en perfect voor laagjes, iets waar ik heel erg van hou! Dit blouse vind ik heel erg mooi al zou ik hem het liefst nog wat kleiner willen hebben en van gewoon katoen. Misschien dat ik maar op zoek ga naar een mooie geruite stof en er zelf een ga naaien!
  3. Dit blouse is zo neutraal dat deze helemaal perfect is. We hebben deze print al heel wat jaren voorbij zien komen en ook dit jaar zit hij er nog steeds bij. Tijd dus om ook in mijn kledingkast te belanden!
  4. Truien zijn altijd goed, zeker als ze gestreept zijn en rood! Ik heb een aantal gestreepte truien in mijn bezit maar allemaal zijn ze blauw. Tijd dus om daar wat verandering in te brengen. Zoals jullie weten ben ik een groot fan van rood dus deze prachtige trui staat dan ook op mijn wishlist.
  5. Vorige week kwam ik er achter dat een effen kort grijs vest altijd fijn is om te hebben. Ik heb heel wat kleuren van dit vest maar een grijze heb ik nog niet in mijn bezit. Maar onder mijn spijkerjasje of straks onder mijn bodywarmer is een kort vest wel wat mooier dan een lang vest.
  6. Om wat variatie te brengen in de kleuren van mijn kledingkast – die voornamelijk uit donkerblauw, wit en rood bestaat- ben ik ook wat aan het experimenteren met donkergroen. Maar dan wel een donkergroen die een koele ondertoon heeft, ik heb tenslotte een koele huidskleur. Ik begin het steeds mooier te vinden en dus na een rok en een vest is het denk ik ook wel tijd voor een blouse.
  7. Een iets dikker shirt met lange mouwen is erg fijn en als het wat kouder wordt kan ik weer werken met laagjes wat altijd een pluspunt is.
  8. Ik ben gek op jurkjes. Je pakt namelijk een kledingstuk uit je kast, trekt dat aan en je bent klaar!  Suède jurkjes zie je ook steeds meer en ik zou heel graag zo’n jurkje in mijn bezit willen hebben. Ik ben nog aan het twijfelen of ik een donkerblauwe wil of een groen maar goed voorlopig is hij er nog niet, maar ik vind deze wel heel erg mooi!

En zo ziet mijn wishlist er uit. Of alles er gaat komen is nog de vraag maar ik heb voor mezelf nu wel duidelijk wat ik nog graag wil. Binnenkort ga ik de tijd nemen om mijn kleding uit te zoeken en misschien kom ik er dan achter dat er nog wat bij moet maar dat is niet erg. Rokjes staan er bijvoorbeeld ook niet op omdat ik  niet helemaal duidelijk heb voor mezelf wat ik nog graag zou willen, dat ik nieuwe wil weet ik maar wat voor modellen is nog even de vraag.