OOTD: Casual red & blue

outfit, kleding, ootd, modesty, modest, rok, blouse, spijkerjasje, hm, naaien, zelfgemaakt, life with anchors, anna laura

Vandaag een nieuwe outfit. Met een aantal nieuwe items maar het is echt een outfit die bij mij past. De kleuren (rood en blauw) maar ook het casual tintje zijn perfecte ingrediënten voor een Anna Laura outfit. Kijk mee met mijn favoriete outfit van het moment.

outfit, kleding, ootd, modesty, modest, rok, spijkerjasje, blouse, C&A, life with anchors, anna laura

Afgelopen maand wilde ik meerdere outfits op de foto zetten maar het lukte me niet. Ik stak niet zo veel aandacht aan mijn outfits en ging vaak voor makkelijk. Nu met de nieuwe maand wilde ik weer wat nieuwe dingen proberen.

outfit, kleding, ootd, modesty, modest, rok, spijkerjasje, blouse, hm, life with anchors, anna laura

Een paar weken geleden kwam ik er achter dat ik eigenlijk wel heel graag een spijkerjasje wilde. De laatste keer dat ik er eentje had was toen ik nog een kind was. Nu zie je ze weer heel veel en het past echt helemaal in mijn smaak van kleding en besloot het te wagen. En na een zoektocht kwam dit mooie jasje tegen bij de C&A.

outfit, kleding, ootd, modesty, modest, rok, spijkerjasje, blouse, hm, life with anchors, anna laura

Het blouse wat ik draag kwam ik per toeval tegen bij de H&M. Een perfecte kleurencombinatie met een patroon wat bij mij past. Het is een veelzijdig blouse wat ik op veel manieren kan stylen en dat maakt hem extra leuk. Ik kan hem heel netjes maken maar ook lekker casual zoals nu. Ik heb er zelfs al ideeen voor, voor lente outfits. Mijn rok heb ik al wat langer en was oorspronkelijk echt een rok voor de zomer. N u draag ik hem niet echt midden in de winter maar nu het weer wat beter weer is heb ik hem weer graag aan.

outfit, kleding, ootd, modesty, modest, rok, spijkerjasje, blouse, converse, allstars, hm, life with anchors, anna laura

Mijn nieuwe beauty’s. In oktober vorig jaar kocht ik een paar witte all stars en een paar weken geleden kocht ik er nog een paar donker blauwe bij omdat ik witte all stars nu nog niet echt leuk vind. En nu het lekker weer is vind ik het wel weer tijd om ze te dragen. En dus sinds deze week zijn deze aan mijn voeten en ze zitten fantastisch. Ik ben dol op all stars en draag ze heel erg vaak.

Dit was mijn outfit. Wat vind je er van?