OOTD | Forest green

Een tijdje geleden bracht ik een bezoek aan het bos samen met 2 vriendinnen. Een mooie gelegenheid om outfitfoto’s te maken. De foto’s laten al een tijdje te wachten maar vandaag is het dan zover! Een nieuwe ootd! 

kleding, fashion, ootd, outfitoftheday, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors, bos, forest, green, groen

Als je me een beetje kent en jullie weten het waarschijnlijk ook wel, draag ik bijna altijd blauw of rood. Maar sinds een paar maanden ben ik daar een beetje verandering in aan het brengen. Ik heb ontdekt dat ik donkergroen ook een hele mooie kleur is en dat het me goed staat en dus ben ik steeds meer op zoek naar groene items!

kleding, fashion, ootd, outfitoftheday, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors, groen, forest, only

kleding, fashion, ootd, outfitoftheday, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors, bos, groen

Deze kleding lag al een tijdje in mijn kledingkast te wachten op het juiste moment om gedragen te worden. De dag naar het bos vond ik wel het juiste moment om te dragen. Een fijn comfortabel jurkje en een lekker warm vest. En ik had helemaal gelijk! Het was echt perfect! Het jurkje is zwart maar kan ook heel goed tegen het donkergrijs aanzitten. Het is een beetje gemeleerd achtig. In de rechterzij heeft het jurkje een soort knoop wat ervoor zorgt dat het een saai jurkje is.

kleding, fashion, ootd, outfitoftheday, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors, forest, groen

kleding, fashion, ootd, outfitoftheday, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors, forest, groen, bos

Een zwart jurkje is wat mij betreft ook echt een key-item in de kledingkast. Je kan er heel veel mee combineren en je kan hem heel netjes maken of heel casual zoals ik hem hier draag. Ik stel me zo voor dat ik er bijvoorbeeld met de kerst een mooi jasje overheen draag en zwarte ballerina’s of hakken onder draag. Als het echt heel koud is kan ik er ook een mooie maillot onder doen en stoeren zwarte veterschoenen. En nog een voordeel, dit jurkje heeft korte mouwen dus als ik zou willen kan ik hem zelfs in de zomer aan!

Outfitdetails : Jurkje : Only A/W 2016 | Vest: We S/S 2016| Schoenen: van Haren A/W 2015