Shopping | Groningen

shopping, geshopt, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor,

Toen ik afgelopen week in Groningen was heb ik 2 dagen lekker kunnen shoppen. Ik was niet van plan om heel veel te kopen maar uiteindelijk heb ik toch een aantal leuke dingen weten te scoren. Wat spulletjes voor school maar ook wat kleding en andere spulletjes. 

shopping, geshopt, parfum, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, yvesrocher

Dit geurtje rook ik donderdag al bij Yves Rocher en toen had ik hem op mijn polsen gespoten. De rest van de dag bleef ik aan mijn pols ruiken en dus besloot ik hem vrijdag te halen. Het zomergeurtje van Yves Rocher.

shopping, geshopt, labels, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, kruidvat

Deze labels wilde ik graag hebben toen ze pasgeleden op de folder stonden maar toen kon ik ze niet te pakken krijgen en nu vond ik ze in de sale bij een kruidvat in Groningen.

shopping, geshopt, etui, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, sostenegrene

shopping, geshopt, etui, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, sostrenegrene

In Groningen zit de fantastische winkel Sostrene Grene. Altijd al ik in Groningen ben breng ik een bezoekje aan deze winkel om de spullen te halen die ik vond op hun Instagrampagina. Zo ook deze etui, heel stijlvol en ik hoop er veel plezier van te hebben!

shopping, geshopt, schriften, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, sostrenegrene

Ik ben een groot fan van notitieboekjes en deze schriftjes kon ik niet laten liggen.

shopping, geshopt, tekenblokje, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, sostrenegrene

Dit is een tekenblokje van A5 formaat. Ideaal om mee te nemen straks op vakantie maar ook ideaal voor in mijn tas, zodat ik altijd iets heb om op te tekenen en schrijven.

shopping, geshopt, tas, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor,dille&kamille

Dille & Kamille is een van mijn favoriete winkels. Ze hebben het meest mooie servies en ik moet altijd heel veel moeite doen om niet de winkel leeg te kopen. Deze tas wilde ik al heel lang en besloot er nu eindelijk een te kopen.

shopping, geshopt, inpakpapier, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, dille&kamille

Naast notitieboekjes ben ik ook een groot fan van inpakpapier. Niet alleen om cadeautjes mee in te pakken maar ook als achtergrondje te gebruiken voor foto’s. Dit inpakpapier heeft daar een goed patroon voor dus daarvoor ga ik hem zeker gebruiken!

shopping, geshopt, klemmen, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor,dille&kamille

Deze klemmen zie je overal voorbij komen en ik vind ze heel erg leuk. Ik kon ze nooit echt ergens vinden maar nu vond ik ze dus bij Dille & Kamille, zelfs een aantal met magneet die ik dus makkelijk op mijn magneetbord kan hangen.

shopping, geshopt, rok, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor,

Met mijn studenteninkomen is het niet altijd gemakkelijk om kleding te kopen. Om het wel wat makkelijker te maken ga ik graag naar een tweedehands kleding winkel. In Groningen zit er eentje en daar vond ik 2 rokken die allebei nog gloednieuw waren en ik mee kon nemen voor een heel klein prijsje. Dit is een rok die je heel netjes kunt maken of lekker casual. Daar ga ik dus goed gebruik van maken.

shopping, geshopt, rok, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor,

Op deze foot komt de kleur niet helemaal goed overeen maar het is een donkergroene  kleur. Ik was al heel lang op zoek naar een stof in een groene kleur en nu vond ik gewoon een rok. Het is nog niet helemaal de juiste kleur die ik wil maar we zijn wel al goed op weg.

shopping, geshopt, hardloopjas, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor,

Ik vond ook nog een hardloopjasje. Ook een item waar ik al heel lang naar op zoek ben en nu dus vond. Ook een perfect jasje voor straks op de camping en het regent.

shopping, geshopt, shirt, groningen, shoplog, blog, lifewithanchor, thesting

Toen ik dit shirt zag bij The Sting wist ik gewoon dat dit mijn shirt was. Rood met donkerblauw kant en er zit zelfs nog een streepje. Hoe meer Anna Laura kan het zijn?

Dat was alles wat ik heb gekocht. Nog best aardig wat maar met alles ben ik even blij. Leuke zomeritems en mooie stationairy, blijer kun je me niet maken!